Filippinerna: Bästa resrutt + ställen 2,5v??

15 feb. 2017 03:39
Visningar: 476
Hej!
Just nu befinner vi oss på Bali och funderar på nästa land vi ska besöka. Vi, jag och min pojkvän, har nämligen en enkelbiljett till Singapore 24feb och tänkte stanna 4-5dagar, så vi lämnar runt den 1mars.

Nu är Filippinerna uppe på tapeten och då är frågan VAR ska vi och HUR ska vi ta oss?

Palawan/El nido har varit intressant och även Cebu eller Malapascua. Vi har ev tänkt att ta flyg där emellan, eftersom jag är himla sjösjuk och Filippinerna verkar inte erbjuda supersäkra båtar?!

Så hur ska vi lägga upp resrutten? Har ni några förslag? Är det "rätt" ställen vi funderar på?

Vi vill ha en lugn skön semester med sol, bad och häftiga utflykter emellanåt. Helst så hoppar vi överskattade turistställen för att hitta lite undangömda pärlor 😃😉
Tanken är att vi runt den 17mars ska flyga hem igen, så vi har runt 2,5vecka på oss. Vill så gärna se det vackra Filippinerna har att erbjuda 😍
13 mars 2017 12:15 (redigerad)
Ett tips är Donsol. Snorkla med Valhajar. Jag och dottern gjorde det för nu exakt ett år sedan. Resans höjdpunkt. Annars är det bara att välja en ö pö västra sidan. Allt är i princip underbart. Skippa Boracay, lite överreklamerat och extremt exploaterat nuförtiden enligt mig. Finns finare ställen. Busuanga Island med sina omgivande öar, helt magiskt. Hoppas ni får en underbar resa.