Fickpengar

20 okt. 2014 12:34
Visningar: 872
Hej,
ska till Jamaica för först gången nu före jul, har 2 veckor bokade med allinclusive och undrar nu över vad man kan tänkas behöva i fickpengar. Tänker om någon vet vad det kostar att göra utflykter i egen regi istället för med charterbolaget?
Tacksam för svar
Av Guuna
20 okt. 2014 23:46
Hej, kul att du väljer att åka till Jamaica!

Vet inte riktigt vad du söker för utflykter men kan ju dela med mig av mina iaf.
Var själv där 2009 och gjorde väl inte direkt så många utflykter direkt.

Två av turerna vi gjorde var från Treasure beach. Dels en båttur där det blev ett besök på pelican bar (riktig flopp). Såg delfiner och även krokodiler inne i Black river. Minns inte riktigt vad det kostade med kanske 100 SEK

Den andra var en av resans höjdpunkter och bestod av ett besök till Rebel Salute (1-dagarsfestival som pågår hela natten med jamaicas största reggaeartister). Vi köpte biljett och transport dit och tillbaka. Åkte i en minibuss med ett gäng andra turister. Chauffören väntade hela natten tills alla i gänget hade kommit tillbaka. Kostade ca 300 SEK

Den tredje utflykten tog vi från Port Antonio.
Den bestod av en halvdag (har jag för mig) på en bambuflotte som vi färdades på längs med en flod. Fin natur men kanske inget för två killar i 25-årsåldern :).

Då du skriver att du kommer vara där under julen skulle jag starkt rekommendera ett besök till Sting som går av stapeln den 26 dec varje år. Portmore är platsen för detta evenemang. Har tyvärr inte varit där själv än men en musikupplevelse utöver det vanliga utlovas!
Medlemmen har tagit bort svaret