England 6-9 november

28 okt. 2017 13:07
Visningar: 76
Hejsan!!
Tänkte bara kolla om det kanske är någon som kommer befinna sig i London 6-9 November som kanske vill fika lite, shoppa osv då jag antagligen kommer resa ensam dit för min tjejkompis som jag egentligen hade tänkt åka med fick förhinder och inte längre kan följa med. Har även två biljetter till en spelning på Camden Assembly Pub den 7:e för att se ett band jag såg i USA(typ delvis därför jag bokade resan), om det är någon som känner att dom vill följa med i såna fall, känner mig nästan lite för svensk för att gå ensam dit haha men i värsta fall gör jag ju det såklart.
Är nästan så desperat att få med någon så pass mycket att jag vill erbjuda att nån kan få betala namnbytet på flygbiljetten enbart och sen hänka på och sen bara umgås dom dagarna där, men då gäller det ju egentligen att man klickar med.

Jag heter Linn och är 20 år, nyligen upptäckt att resa är VÄLDIGT kul, jobbar som bartender & servitris på en kedja här i Sverige. Är en relativt lugn människa skulle jag nog vela påstå, en aning tillbakadragen men försöker att jobba på det så gott jag kan. Gillar att shoppa kläder, musik är något jag inte kan gå utan en dag och gör jag det så är något väldigt fel haha. Håller på mycket med smink och hår med och tycker det är jättekul.

Hör av er om ni råkar befinna er i London just då eller faktiskt kanske är sugen på att följa med, för jag är öppen för förslag!!