EM 2012 / Ukraina

Av Ashyman
28 feb. 2012 18:20
Visningar: 793
Hej!

*Reviderad resplan!*

Vi är två glada & trevliga killar(bröder födda 88a respektive 84a) som har köpt biljetter(4-biljetter per match) till följande matcher:

Holland - Tyskland 13 juni Kharkiv
Sverige - England 15 juni Kiev
Portugal - Holland 17 juni Kharkiv
Sverige - Frankrike 19 juni Kiev

Kvartsfinal Vinnare C - Tvåa D 23 juni Donetsk
Kvartsfinal Tvåa C - Vinnare D 24 juni Kiev

(går att skippa Portugal-Holland och då kan man i princip bo i Kiev/CampSweden hela vistelsen)

Planen från början var att två kompisar skulle hänga med men efter mycket velande så har vi bestämt oss för att söka nya kamrater som vi antingen reser ner ihop med eller träffar där nere. Vi har med andra ord två biljetter över till varje match, tar ut ordinarie pris på allt.
Är du och en vän eller någon du känner sugen på att åka ner och kolla på matcher och se till att vi får det roligt? Mejla eller skriv här!

Då hotellpriserna/boendepriserna överhuvudtaget i Ukraina är sjukt höga under EM vill vi antingen hyra husbil och dela på fyra eller besöka Camp Sweden och ha det som vår bas.
Har du/ni något förslag?

Förutom sökande efter resepartner undrar jag vilka som redan bestämt att de ska dit och vart kommer ni att vara? Kanske träffas före och/eller efter matcherna?

Spelar ingen roll om ni är killar eller tjejer :) Vårt enda "krav" är att ni är är glada och tillsammans med oss ser till att vi får en trevlig vistelse och ha kul!
Av Casio
12 mars 2012 09:20
Tjena

Vi är två killar (86or) som är intresserade av att resa med er samt englandsbiljetterna. Vi kommer försöka få plats på camp sweden nu på onsdag :)

Är erbjudandet fortfarande aktuellt?
Av Ashyman
12 mars 2012 13:41
Tjena Casio!

Våra biljetter är fortfarande kvar, dock så ser vi mer än gärna till att vi "säljer" de på en gång. Blir antagligen alldeles för svårt för oss att sälja till enskilda matcher och bli av med dem.

Vi har mer eller mindre bestämt oss numera att flyga ner till Kiev och fixa hyrbil där istället - parkera i närheten av Camp Sweden och då åka till Kharkiv/Donetsk med bil då vi har matcher där med.

Annars är erbjudandet i sig aktuellt, vi har eventuellt två kompisar som vill med på resan - får reda på det inom kort. Annars finns biljetterna till samtliga matcher kvar!
Av Casio
12 mars 2012 19:14
Att flyga verkar onekligen vara det smidigaste sättet, men priset! :) hittade som billigast 6500 per person. Har ni hittat något som är mer lockande på den fronten?

Annars är det nog tåg som är det hetaste. nattåg till berlin, en dag där och sedan nattåg till kiev är vad vi hittat. Skulle kosta runt 3500 per person tror jag.

Förstår att ni helst vill sälja rubbet på en gång, tyvärr har vi redan biljetter till frankrike-matchen och kommer bara kunna vara på plats mellan cirka 14e och 20e juni så det är bara england-matchen som är aktuell för vår del. vilket pris är det som gäller om ni skulle kunna tänka er att sälja bara dem?

vi hörs!
Av Ashyman
13 mars 2012 13:20
Hallå igen!

Ja det måste jag väl påstå ;) Vet inte exakt när ni har tänkt och flyga och vart du bor. Men vi har hittat flyg till hyfsat rimligt pris. Vi har inte bokat ännu men finns via AeroSvit(se www.skyscanner.se för fler bolag etc) för ca 2700kr. Ungefär samma pris om man åker från Köpenhamn eller Stockholm(vi bor i Malmö så kommer åka från CPH).
Natttåget är i våra ögon inte ett alternativ, vi hade tagit bilen isåfall ^^

Vad gäller Englandmatchen så måste jag tyvärr meddela att det i nuläget inte är aktuellt att sälja, oavsett pris. Tyvärr - vi vill inte sälja biljetterna för att tjäna pengar, mest för att hitta nya kompisar/resekompisar och tillsammans uppleva denna grymma resa ihop!

Vi kan ju höras i dagarna och se hur det blir med bokningen på CampSweden osv. så kan vi säkert ses där nere eller något :)? Oavsett hur det blir med biljettläget.

Ha det!
Av Ukr2012
26 maj 2012 18:12
Vi erbjuder nätverkslösningar Vandrarhemmet på ekonomin EM 2012 i Kiev, vår hemsida www.alexgroup.com.ua
sorry , im not strong in Sweden - so you can check our webpage www.alexgroup.com.ua there are chain of HOSTELS on the very city center like Maidan Nezalezhnosti, european square, kreschatik http://en.wikipedia.org/wiki/Maidan_Nezalezhnosti
or contact me for more offers we have new offer from touris base : houses for 3 -4 people on Truhanov ostriv (island) near sweden camp zone
(Logga in för att se e-postadress)

Tatiana
7 juni 2012 17:59
Jag har 4 biljetter till försäljning på Sverige-Frankrike matchen i Kiev den 19 juni. Pris förhandlingsbart. Zainteesowanych vänligen kontakta: (Logga in för att se e-postadress) eller +48790263300
7 juni 2012 18:03
Hello,
I would like to sell four ticket for match Sweden- Frnace. The match wil take palce in Kijow at 19 June 2012. Negotiated price. Contact: (Logga in för att se e-postadress) or +48790263300
7 juni 2012 19:00
Från Cph till Kiev finns flygbiljetter tex 12-25 juni för 2400 kr med Lufthansa, från Got 3300 kr med KLM, kolla momondo.se!