El Nido

Av Stecarl
3 maj 2015 16:41
Visningar: 628
Hejsan!

Finns det någon med erfarenhet av boende på El Nido. Vi ska på bröllopsresa och kommer vara där ca: 1 vecka, efter att varit på Malapascua.
Vi behöver ingen överdriven lyx, men ändå fint boende vid vattnet, så det blir så romantiskt det bara kan bli.
Hoppas på svar från er där ute!!

Stefan & Anja
7 maj 2015 10:48
Makulay lodge and villas ligger väldigt nära "staden" har egen strand (!) som är lugn och vacker. Detta är ingen självklarhet i El Nido. De fina ställena ligger en liten bit längre bort.
Vi bodde i Huset som baren ligger i, högs upp med balkong mot havet. Jag beställde våran frukost och fick den sedan serverad på rummet. Underbart att sitta på balkongen, äta och njuta av utsikten och varandra. De har även rum/hus högre upp men det är mååååånga trappor att gå, fast privatare..... Detta är det mest prisvärda boende vi har haft! Billigt och bra... Men om ni är på bröllopsresa och vill lägga lite mer pengar så finns det fantastiska ställen på Palawan men ofta ligger de lite mer avsides...
Har ni bokat hela er resrutt? Kan annars rekomendera en resa med Tao Philippines om ni vill ha en upplevelse för livet :D
9 maj 2015 18:40
Vi var på QI palawan. Ligger lite off men är helt fantastiskt. Det tar ca 1 timme från El nido. Man bor i en superskön bungalow med utomhusdusch. Stället har egen strand. När vi var där fanns inga andra hotell i området. Maten var bra men det saknades en del på menyn. Stället är inget för den som vill ha hålligång och folk omkring sig. Hotellet fixar alla de utflykter du vill göra. Har egen dykshop och instruktörer för Kitesurfning.