Egypten nu under pandemin

13 jan. 2022 08:16 (redigerad)
Visningar: 62
Hej. Vi tänkte åka till Hurghada nu i april, vi brukar åka dit varje år fast på hösten då. Men nu funderar jag på hur det är i Hurghada? måste man gå med munskydd när man är i stan? Går det att röra sej fritt på hotellområdet utan munskydd? och hur är det i restaurangen på hotellet, är det trångt? och tar dom kroppstemperatur på hotellet? Var det knöligt på flygplatsen med långa köer (brukar ju vara det i vanliga fall). Finns det någon som kan ge mej lite info.
Av Fylke74
13 jan. 2022 11:35
Tänk på att oavsett hur det är nu så kan det förändras tills ni åker.
13 jan. 2022 12:38
Hej. Absolut, det är vi medvetna om, vi kommer inte att boka förrän närmare april. Men jag tänkte om det är någon som varit där nu. Men tack för svaret.
Av Marulk
15 jan. 2022 16:59
Vi var i Makadi Bay under höstlovet. Munskyddskrav från det vi klev in på flygplatsen (CPH) tills vi kom till hotellet. Inget krav på munskydd inom hotellet men däremot rekommendation. All personal bar munskydd och badge med text om ”vaccinated” . Vid entrén till restaurangen stod personal och tog snabbtemp och sprayflaska med handsprit. Vid varje matstation även engångshandskar. Detta var i november och självklart kan det ha ändrats samt att varje hotell säkerligen har olika restriktioner och rekommendationer.
17 jan. 2022 10:03
Tack för svaret. Så är det nog att det kan nog skilja sej från olika hotell. Det är nog bara att avvakta och kolla tills man kanske ska boka, hur det ser ur då.