Ebeach.se

2 juli 2011 19:56
Visningar: 6237
Hej!

Någon som har erfarenhet av hotellsiten ebeach.se?
3 juli 2011 13:32
Jag skulle nog tro att det funkar bra att boka via dom,däremot har de aldrig varit billigast när jag bokat hotell så därför har det blivit andra hotellsiter istället.

Det beror säkert på vilken destination det gäller och säkert även specifika hotell men som sagt har de aldrig ens varit i närheten av att vara billigast för mig,sist jag kollade på ett hotell på teneriffa var de dubbelt så dyr som moarch.com på exakt samma hotell.
Två sidor som ofta är billiga är http://www.monarch.co.uk/hotels
http://www.lowcostholidays.com/
resten av mina favoritsiter hittar du här. http://fiskeofritid.webs.com/billigahotell.htm
ha det gott mvh. Bosse/laplander
Av Mirre49
19 sep. 2011 11:24
Hej !
Jag säger bara akta Dig för eBeach. Jag har försökt att boka om mitt hotell i Spanien i nästan en månad. För det första, är deras sida svår att tolka och all Din kontakt med dem sker hela tiden inne i deras sidor, (som Du måste krångla Dig in på) inte på din e-mail, så man vet aldrig när de svarat
När de svarat mig, hänvisade de ytterligare till en hotelplats som var nästan omöjlig att hitta, där skulle jag göra min ombokning.
Gjorde det men fick sedan en info ( på deras sida) att om jag inte hade godkänt ombokningen inom någon dag så gällde den ej samt att det kostade 120 euro (Det stod att hotellet hade fri ombokning när jag först bokade) Idag fick jag ett mail till min egen adress,( nu gick det att informera att min ombokning inte gällde eftersom jag inte gått in på deras sida och godkänt det). Jag måste därmed betala för 10 nätter i stället för 6. All konversation är på engelska, den svenska sidar kommer bara inledningsvis. Det svenska telefonnr finns det ingen abonnent till, och ringer man till England tar det hutlöst betalt för att kopla fram en så man stannar redan i info. Använd ett annat företag detta verkar oseriöst men framför allt otroligt svårt att kommunisera med.
MVH Mirre49
19 sep. 2011 12:28
Hade svaga aningar om ett sidan inte var helt hundra så det blev bokning direkt på hotellets hemsida.
Billigare än Ebeach kan jag tillägga.
Av Ebeach
24 juni 2014 17:22
Hej!

eBeach.se har genomgått stora förändringar den senaste tiden och vi har nu gjort en nylansering med ett helt nytt utseende!

Självklart har vi lyssnat på all feedback och gjort en rad förändringar och förbättringar som vi hoppas att våra kunder ska gilla lika mycket som oss. Vi ville därför gärna dela dem med er som har haft frågor och synpunkter på gen gamla versionen och samtidigt passa på att svara.

Vi är en del av On the beach, en välkänd internetresebyrå i Storbritannien och vi skickar varje år över en miljon nöjda kunder på sol- och strandsemester.

Om du behöver hjälp kan du nu lätt kontakta vår svensktalande kundtjänst på ett lokalt nummer och vi svarar på alla mejl inom en arbetsdag.

Vi har också ställt resegaranti till Kammarkollegiet vilket betyder att du nu tryggt kan boka din semesterresa med oss (http://www.kammarkollegiet.se/travel-guarantee/sv/details/6436).

Ta gärna en titt på eBeach.se och kontakta vårt kunniga team om du har några ytterligare frågor. Kontaktuppgifterna hittar du under ”kontakta oss” på vår hemsida.

Hälsningar
Jenny och teamet på eBeach.se