Dominikanska eller Mexico?

Av Sofie81
21 sep. 2016 09:10
Visningar: 2876
Hej! Jag ska åka till Dominikanska och bo på Grand bahia principe bavaro eller Mexico och bo på Grand palladium Colonial White sand resort, vill gärna ha råd om vilket som är bäst, åker med min man och femåriga dotter.
Jag tycker grand bahia ser lite trångt ut vid poolen? Är det mycket magsjuka? Grand palladium är det mycket djur som stör? Min dotter är rädd för ganska mycket djur. Jättetacksam för svar:)
30 sep. 2016 23:17
Skulle oxå vilja veta :) hopoas någon kan svara.
1 okt. 2016 10:33
Är inte själva landet/orten viktigare än hotellet? Det hade jag baserat min undersökning på. Eller ska ni hänga på hotellet hela tiden?
1 okt. 2016 12:23
Efter en snabb googling ser jag att hotellet i Mexiko ingår i Vings sortiment, så jag antar att det är med dem ni tänkt åka?
Angående djuren, jag förstår det som att det är avgörande för er med dem? (eftersom du ställt flera frågor)
Enklast måste ju vara att kontakta Ving direkt, förklara att mängden djur är avgörande och be dem ta rätt på fakta. De har ju medarbetare på plats, antar jag?

Är nog svårt att hitta någon på forumet kanske som varit just på två specifika hotell.
Av Sofie81
3 okt. 2016 15:25
Vi kommer att vara bara på hotellet, vi vill ha en sol och badsemester utan att åka runt ( då vi har gjort det mycket innan). Vings personal dom jag har pratat med har inte varit i Mexico o dom har inga personal på plats än, därför provar jag här och ser om någon varit där:)
9 okt. 2016 11:00
Har varit i mexico i playa del carmen, bodde på ett hotell vid playa maroma stranden och det var väldigt mycket djur på hotell området. Näsbjörnar överallt som går runt flockvis, väldigt tama. Hade man mat på sig (frukt/chips) så blev man nästan jagad om dom fick syn på maten. Några brukade vara på våran uteplats, tror dom är ofarliga om man inte går nära deras barn. Apor fanns i träden, väldigt skygga. Stora ödlor (minns inte namnet men ca 60cm långa) ofarliga och höll sig mest under stenar. Fanns även något marsvinsliknande djur. På de flesta hotellen i mexico går personalen runt med olika djur (papegoja/ödla) som man kan bli fotograferade med. Oftast tjatar dom till sig ett foto också även fast man inte vill, tänker på din dotter om hon är rädd.

Annars fick vi klart för oss att det är vi människor som är på djurens revir eftersom innan alla hotellen byggdes så var det bara djungel, dock finns mycket djungel kvar på hotellområden så antar det är därför djuren håller sig kvar.