Det bästa av Sydafrika & Namibia

Av Jean_d
9 nov. 2015 14:09
Visningar: 28
Jag kommer åka till Sydafrika och Namibia under perioden 11 dec 2015 - 9 jan 2016, och söker resesällskap i form av äventyrslystna människor som är i bra fysisk form och har bra nerver, då resan kommer ha både mentalt och fysiskt krävande moment.

Reseprojektet kommer att starta i Johannesburg, Sydafrika, och inbegriper en mängd historiska platser och vackra landskap som: Kruger National Park, Kapstaden, Robben Island, Taffelberget, Cederberg Mountains, Orange River, Fish River Canyon, Namib Naukluft Park, sanddynerna i Sossusvlei , Swakopmund, Etosha National Park och Windhoek.

Exempel på planerade aktivitetet: fridykning med Mako- och Blåhajar i öppet hav utan bur, vrakdykninig i Western Cape provinsen, skärmflygning över Kapstaden, åka Sydafrikas högsta zipline (155m), fallskärmshoppning över Namibias öken, provsmaka några av Sydafrikas finaste viner, möta Himba stammar i Namibia. Namibia-delen av resan kommer starta i Kapstaden och är per buss med övernattningar i tält. En enkel sommarsovsäck krävs och kan köpas i Sydafrika.

Så är du i bra fysisk skick, äventyrslysten, vill se och lära mer om världen och allt som finns i den, skriv en rad och berätta lite om dig och varför du är intresserad. Jag möter intressenter över lite dryck eller mat och berättar mer.

..detta blir en totalresa i sin renaste form!