Day of the Dead + Mexikohäng

11 sep. 2017 17:24
Visningar: 143
Hej fellow travel junkies!

24 oktober åker jag till Mexiko för att skriva min kandidatuppsats om journalistsäkerhet i knappt två månader. Jag planerar att ha skrivit den störta delen av uppsatsen innan jag åker, så i pluggväg har jag bara några intervjuer kvar är att göra när jag är på plats. Annars är jag mest keen on strandhäng, dykning och alla former av äventyr. Härom kvällen insåg jag även att Day of the Dead (Día de los Muertos) infaller bara några dagar efter att jag landat, ska vara en sjuk upplevelse har jag hört! Landets bästa festivalfirande sägs vara i Oaxaca och Mexico City, så jag planerar att hänga där någonstans under min första vecka.
Är det någon annan som har planer på att glida omkring i dödskalleansiktsmålningar och leva gött i Mexiko i höst så hade det ju varit kul att sammanstråla!

PS! Alla former av restips mottages med varma kramar!
/ Lisa
18 sep. 2017 11:59
Hej där! Min plan är att åka till Mexiko i en dryg månad från början/mitten av november. Har ej bokat resan än men då jag hittat billiga biljetter till Cancún är min plan att utgå från den kusten för strandliv (typ Tulum, Cozumel, Holbox) i övrigt är jag öppen för förslag och gör gärna någon avstickare! Du får gärna lägga till mig på facebook, Elin Sandlund heter jag föga förvånande där!