Costa Rica, dagsutflykter från hotell istf flerdagars .

Av Bbborup
14 sep. 2010 13:52
Visningar: 502
Hej
Vi är två familjer som åker till Costa Rica dec/jan drygt två veckor. En fråga för er som varit där. Är det OK att ta utfärder ifrån hotellen där man bor istället för att boka in sig på tredagars eller liknande här hemifrån?? - För barnens skull vore det skönt att ha några få fasta punkter istf fara landet runt . Vi är ute efter mest bad men även djurlivet och naturen.
Tänkte oss Arenal och sen kusten vid Stilla havet.

Med vänliga hälsningar
Bosse
Av Joakimn
14 sep. 2010 15:42
Kom hem från Panama ,Costarica och Nicaragua i mars..5 veckor: 2 barn o sambo...Lokala bussar o inget förbokat..mycket bra, ta gärna en titt på mina bilder..
Allt går men det kostar o är nog inte alltid nödvändigt. Barnen behöver stapatser, sånt som gör att man minns det med stolthet längre..något som man klarat av..Fasta punkten är föräldrarna..om dom inte är mycket små så tycker jag...res obekvämt o se mer är mitt förslag. Men det är kanske också en frågan om tid..Har ni bara 2 veckor så är det mycket man vill hinna med.
Arenal bor ni vid vulkanen och behöver en guide eller egen bil. sen är det alltid bra att ha en hyrbil så att man kan åka längs kusten o pröva flera ställen. 3-4 dagar på varje plats är lagom/Lycka till