Colorado under påsken - tips på naturupplevelser

20 mars 2018 07:20
Visningar: 178
Hej!

Jag åker till Denver, Colorado 29/3 och stannar till 8/4. Utöver att gå på hockey och utforska Denver vill jag gärna resa runt lite i delstaten och komma ut i naturen. Är det någon som har tips på turer? Hittar gärna någon likasinnad eller guidade turer då jag inte är någon van naturmänniska själv.
20 mars 2018 07:57
Är Pikes Peak öppet är ju vägen dit upp en upplevelse, men den är säkert stängd på vintern. Million Dollar Hwy från Mountrose och söderut till Durango är ju en annan upplevelse och den är så stor så den måste vara öppen.
Nära Denver har du Estes Park men med flera meter snö är det väl bara skidor och snöskoter som gäller för att ta sig ut i naturen. I Denver finns ett tåg och fordonsmuseum som är riktigt bra.
26 mars 2018 23:09
Kul! Bor i Colorado under sommaren. Hmm, tycker du borde se Denver, pikes peak är fint samt monument. Men du borde åka till Broadmoore, ett av USA's bästa resorthotell. Finns spa, golf eller en magisk brunch. Ser att du är där under söndagen också. Annars är det bara fint att åka dit och titta.

Annars kanske det är lite för långt för dig, men åka till skidorterna som är cirka 3-4 biltimmes resa från Denver. Breckenridge, Vail eller kanske aspen? Personligen tycker jag Denver är lite tråkig. Men om du bara kör lite utanför Denver så kommer du se ett fantastiskt landskap och massa underbara rancher:)