Centralamerika i februari

Av Fampa
3 jan. 2016 23:05
Visningar: 66
Tja!

Jag är sugen på att dra till Centralamerika i början av februari med start i Costa Rica ELLER Cancún för att sedan troligen dra vidare till Guatemala och Nicaragua osv. Är flexibel! Planerar att vara borta mellan 3-6 veckor - alltså ingen långtur denna gång, men jag tänker hinna med mycket kul för det!

På resande fot älskar jag att upptäcka natur, kultur och djur (det rimmade, vad festligt), gå på äventyr och vandringar, lära känna nya människor, dyka, se på utsikter och ta en och annan kall öl i solnedgången.

Som resekompis är jag väldigt enkel att ha att göra med. Jag är glad, positiv, impulsiv, nyfiken, öppen och himla kul till och från!

Någon här som har tänkt sig en liknande resa? Det vore kul att möta upp folk lite här och var! Tar mer än gärna emot tips från folk som har varit i området tidigare också!

Ha det fint!
5 jan. 2016 17:21
Hej! Låter nice dina tankar!! Jag skulle också vilja se delar av centralamerika! Har funderat på att börja i Miami och sedan dra mig sydligare... Men inget planerat än men vore sjukt kul!
5 jan. 2016 18:11
Hallå tjejer!
Jag flyger till Cancun 27/1 för att börja med att utforska Mexico och sen ner genom Centralamerika. Vill gärna ha resesällskap, så hojta om ni är sugna på att följas åt längs vägen :)
14 jan. 2016 17:30
Hej

Jag har planer på att resa till Costa Rica i slutet på feb/början av mars ungefär och bl.a. lära mig surfa, snorkla en del, kolla in natur och djur, häva ett par öl, mingla med mera. Har även haft Ecuador i tankarna som utgångspunkt för surf o resa runt.
Amazonas, Anderna, Machu picchu och Galapagos finns typ i närområdet men är ju närmast Ecuador klart.
Jag har haft Costa Rica och Santa Teresa (kolla google) i fokus som utgångspunkt ett tag. Ska vara en helt underbar plats och speciellt för surf, mingel, djurliv o lite fest m.m.
Jag är 'vegan' och det skulle vara roligt att resa med någon veg. men annars funkar det eg. med vem som. Viktigast är ju hur du är som person.
För min egen del så tänker jag en resa på ca 3-4 månader (komma hem ett par dagar innan EM vore t.ex. nice) ;)
Är det nåt som låter intressant? Hör av dig (eller er om ni är fler) :)
Av Fampa
14 jan. 2016 21:56
Jag bokade precis flyg och landar i San José den 7e februari! Någon av er som är där då?
15 jan. 2016 07:46
Jag kommer befinna mig i cancun från 1 feb - 15 feb, sen costa rica 15/2-1/3 :)
Av Kayreen
17 feb. 2016 01:40
Hej!
Är du i Costa Rica nu? Jag är det och ska spendera en vecka själv from tisdag nästa vecka har jag inga planer. Kommer befinna mig i Potrero då. Hade varit kul med resesällskap!
Hälsningar karin
18 feb. 2016 00:27
Karin, vart ligger stället du är nu? Jag är i Manuel Antonio, ca 2,5 Tim nedanför SAN jose. Vore kul att mötas upp, adda mig på FB, Josefine Björklund (salong F&M)

/ Josefine
Av Linno
27 feb. 2016 13:21
Hej! Jag är just nu I bocas del toro i panama och ska resa vidare mot Porto viejo i costarica den 14e mars. Sedan ska jag vidare norrut mot Cancun med stopp i dom flästa länderna. Skulle vara kul att mötas upp! Vad är din plan? :)
Av Fampa
3 mars 2016 13:07
Härligt med så många resande! Jag kom hem för ett par dagar sedan efter några fantastiska veckor i Costa Rica. Enjoy!!!