Cebu

Av Emmnas
17 dec. 2017 20:46
Visningar: 312
Hej!
Skulle vilja ha lite tips på vad man borde göra i Filippinerna. Vi (jag+sambo) har 9 dagar att spendera i Filippinerna och tanken är att landa på Cebu och därefter är det rätt blankt. Vi har bland annat kollat på Oslob samt Bohol.
Något vi kan se är att det finns väldigt få ställen att övernatta på i Oslob så har du något förslag på var man skulle spendera dagarna? Nu går tankarna på att utgå från Mactan och spendera ca 4 nätter där innan vi åker vidare till Bohol.

Dock är vi lite osäkra på allt så skulle hemskt gärna ta emot tips från er som varit där. Tips på hotell/sevärdheter mm godtages varmt! Tack på förhand!

/Emma
Av Anniiea
18 dec. 2017 11:17
Åhh!! Ni kommer ha en fantastisk resa! Jag var där för 2 årsedan. Väl på Bohol åk till chocolate hills och ta en tur och kolla in Tarsieraporna! Fillipinare är vänliga människor som vill hjälpa till. Vi fick privat taxi som körde oss runt och visade oss olika ställen. Oslob är väl egentligen för simma med valhajar tyckte inte det var så mycket mer där. Åk till Moalboal om ni dyker :)