Casa particular I Havanna

Av Dasola
23 jan. 2016 20:48
Visningar: 1089
Tjena allihopa!
Tänkte fråga om var man kan boka boende, casa particular ? Hittar ingenting via nätet. Kommer till Havanna den 2 februari, så måste kanske iallafall boka några nätter, eller går det bra att göra det på plats?

Har inte bestämt än hur länge jag ska stanna där. Men har iallafall tre veckor på mig att upptäcka så mycket som möjligt av ön. Varadeiro, Trinidad bla. Något mer ställe ni kan rekommendera som jag kan hinna se. Tillbaka flyget har jag från Havanna.
Viktigaste frågan är boende, känns otryggt och komma till landet utan att veta vart man ska ta vägen.
24 jan. 2016 19:07
När ja åkte dit för typ 5 år sen, så bokade ja hotell dom första tre nätterna, sen va ja ute på stan, på barer,restauranger o sånt, så träffa ja folk,hörde mig för,så fick ja hjälp att hitta casa particular, sen åkte ja till vinales,där bokade ja ett sånt boende på nätet, de finns sånna sidor.
24 jan. 2016 20:19
Hej

Vi är ett äldre par som oxå ska till kuba i mars i 4 veckor. Vi tyckte oxå att det var lite jobbigt att hitta något.
Vi hittade bra boende via wimdu.se i havana. kolla på det. Sen hittade vi boende på CubaCcommodation.com till varadero och Trinidad, det är lite jobbigt för att det tar tid att få information om boendet är ledigt, det som du hittar. Vi är sådana som gärna vill ha boendet färdigt innan vi åker.

Hoppas att detta kan hjälpa dej lite gran.
Hälsningar
Jakobsson