Cape town? Safari? Äventyr?

1 jan. 2015 16:52
Visningar: 341
Hejsan!

Nu när vädret är som tråkigast längtar jag som mest efter värme och äventyr. Har hört väldigt mycket gott om sydafrika och vill uppleva det själv. Då alla vänner jobbar/studerar och inte har möjligheten till att resa iväg söker jag efter någon som är ute efter lite värme och äventyr. ”Planen” är att flyga till cape town och se allt som staden har att erbjuda. Jag är sugen på att bland annat vandra upp för table mountain, besöka de olika national parker som finns och kanske känner man sig modig nog att dyka med hajar? Är även sugen på att ta ett inrikes flyg till Kruger National park som är ett safari i norra delen av sydafrika.

Är öppen för förslag och inget datum är satt men är sugen på att åka i februari/ mars någon gång och har tänkt att vara bortrest i ca 1-2 månader.

Ifall de finns någon därute som likt mig är sugen på att resa till sydafrika så är de bara höra av sig!

/Ha en god fortsättning
Kristina
Av Gusty
25 jan. 2015 08:48
Hej Kristina! Jag är i Kapstaden just nu. Är här till den 13:e februari. Hör bara av dig om du vill hänga med på äventyr =)
Av Rach
2 feb. 2015 15:30
Hej.
Jag är väldigt sugen på att åka till Sydafrika och vill gärna vara där minst 1 månad. men kan bara åka i sommar. Du ska åka nu till våren eller?
Av Rach
18 feb. 2015 16:45
Jag heter Rachel Nikolaisen på facebook du kan pm mig där om du vill! :)