Californien roadtrip juli

Av Mrhunt
12 mars 2016 22:01
Visningar: 14
Hej! Har en resa bokad för 2 pers 8-26 juli Köpenhamn till LA. Tyvärr har mitt resesällskap fallit ifrån pga separation. Tanken var roadtrip i Californien och ev Nevada nedcabbat. Är öppen för det mesta och spontan. Hade varit kul med sällskap för jag åker oavsett!
14 mars 2016 04:27
Hej! Jag är jättesugen på att dra till usa i sommar o har inte längre någon att resa med. Vad tänkte du göra på resan? Vad kostar biljett?
Av Mrhunt
14 mars 2016 06:47
Hej Lillagangstern! Jag tänkte en klassiker med kustvägen norrut från LA, övernattningar på motell och att se och upptäcka så mycket vi vill och orkar typ som Red Woods och bergslandskap i norr, öken o Casino i Nevada, sol och vingårdar, kanske Seaworld.
Själva flygresan är betald så det är väl boendet och hyrbil som vi kan dela, kring 1000 kr natten för boendet och 8000 kr för hyrbil räknar jag med.
15 mars 2016 06:53
Hej. Det låte ju helt fantastiskt!! Jag älskar att åka och se saker och upptäcka längs vägen!! Har du rest dit tidigare? Jag har rest själv ibland.. till sydamerika och så. Det är roligt, men ibland är det kul att ha sällskap cokså. Jag har lov från skolan i juli så datumen passar mig också! :D Hur tar vi det härifrån? Jag bor i Göteborg i vilket fall. Det är första gången jag skriver här på reseguiden, det är inga "publika" svar man skriver här eller? hehe. Jag finns på mail också. Vart bor du?

// (Logga in för att se e-postadress)

Bästa hälsningar!
2 maj 2016 11:24
Hej!

Tänkte åka i Augusti på roadtrip mellan San Diego och San Fransisco med stop i LA. Kanske flyger jag från Sverige till LA direkt. Om du kan boka om resan till augusti kan du höra av dig.