Buscar I Ecuador?

18 okt. 2018 18:46 (redigerad)
Visningar: 87
Hej alla!
Jag letar efter ett bussföretag som kör från Guayaquil till Cuenca i Ecuador. Jag vill gärna att det ska vara ett så säkert företag som möjligt med bättre bussar och gärna toalett. Någon som har tips? Lyckas inte hitta särskilt mycket info när jag googlar.

Kommer behöva göra resa cirka den 23 oktober, så om du vet något om bussarna vore det toppen med svar så snart som möjligt :)

Tack på förhand!
Cassandra
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Jonas73
18 okt. 2018 20:52
Hej Cassandra,
Du hittar tidtabellerna för de bolag som trafikerar Guayaquil - Cuenca på Terminal Terrestre Guayaquil
Fundacions webbsida: www.ttg.ec
Sökfunktion finns under rubriken Cooperativas.

Verkar vara 5 olika bolag med täta avgångar så du behöver inte boka i förväg. Jag kommer inte på rak arm ihåg vilket bolag jag åkte med. Är på resande fot just nu men kan kolla om jag har några anteckningar när kommer hem.

Hälsningar
Jonas
18 okt. 2018 22:00
Tack alla! Toppen!
Tror jag testar att ta mig direkt från flygplatsen till bussterminalen för att köpa en biljett på plats. Någon som vet om det är enkelt att ta sig emellan dessa två?
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Jonas73
19 okt. 2018 09:58
Hej,
Det är bara ett par kilometer mellan flygplatsen och Terminal Terrestre. Du kan ta Metrovia grön linje däremellan men jag är tveksam till om det är värt besväret. Har inte riktig koll på varifrån denna går. Smartast är som Marywood föreslog att ta en officiell taxi. Med tanke på den korta sträckan bör det inte kosta särskilt mycket. Flygplatstaxin ska ha fasta priser.

Hälsningar
Jonas
19 okt. 2018 16:17
Ok toppen! Satsar på taxi. Så himla härligt att en kan få så mycket bra svar så snabbt indetta forum. Tack alla!