Bra shopping mellan Washington och New York

16 feb. 2013 20:27
Visningar: 749
Hej !
Vi skall bila mellan Washington och New York och vill hitta bra och billig shopping på vägen. Finns det någon som känner till någon outlet mellan eller omkring dessa 2 städer ? Hur är det med skatten i de olika stater vi passerar, vilken har lägst skatt ?

Finns det något annat vi inte borde missa längs med vägen ?
17 feb. 2013 02:29
Hej!
Skillnaden i skatt är vad jag kan se 2 procentenheter - här kan ni läsa mer:
http://www.retirementliving.com/taxes-by-state
http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States

I staten NY kan man köpa kläder & skor upp til 110$ skattefritt. (rätta mig om det har ändrats)
http://www.nytimes.com/2012/04/02/nyregion/new-york-state-reinstates-sales-tax-exemption-for-clothing-and-footwear.html?_r=0

Premium Outel är en stor outletkedja med outlets i hela USA. I NY finns 2 och i NJ finns 3. Jag har ingenaning hur de ligger i förhållande till er tänkta bilväg, men kolla deras sida:
http://www.premiumoutlets.com/centers/index.asp

Känns det som att ni kommer passera någon av "centrena" så föreslår jag att ni registrerar er hos dem som VIP-kund så får ni ytterligare rabatter än vad outlets redan har. Funkar kanoners - kupongerna skriver ni själva ut sen i lagom tid innan ni åker. (ej för tidigt då det är sistadatum och maxantal)

Nu lämnar jag över till någon som vet en faktisk outlet i ert efterfrågade område som är något annat än mitt förslag :)

Trevlig resa!
Av Mrb
17 feb. 2013 03:43
Hej

Var i Jersey Gardens i veckan. Enormt stort och mycket bra utbud. Se jerseygardens.com. Enda nackdelen är att de inte har någon Polo Ralph Lauren. Det finns i Jackson, som vi funderade på att åka till men inte gjorde. Se premiumoutlets.com.

Är det elektronik, och speciellt foto, ni är ute efter rekommenderar jag B&H på Manhattan. Antagligen världens billigaste och bästa fotobutik. Kunnig personal och ett enormt utbud till lägsta pris. Dock stängt på lördagar.