Bra hotell för stor familj centralt i London?

9 sep. 2010 09:27
Visningar: 4012
Vi är en familj bestående av 2 vuxna och 3 barn, 2, 6 och 16 år som ska åka över till London snart för att hälsa på storasyster som jobbar som au pair. Över weekenden ska vi alltså rymmas 3 vuxna (4 vuxna då 16-åringen är storvuxen) och 2 barn i ett hotellrum/lägenhet. Är det någon som har tips om var man kan hitta ett bra boende till en rimlig peng "centralt" i London?
Av Sjalen
9 sep. 2010 11:08
Jag skulle överväga lägenhet när ni är så många. Nu vet jag inte vad du kallar "rimlig peng" i det redan dyra London men här finns några från 135 pund och uppåt om man väljer centralt:

http://www.central-london-apartments.com/

Jag ser att sajten ovan har med t.ex. Citadines vid Trafalgar som ju har ett kanonläge och detta går att boka även på Citadines egen sajt (de har hotell lite varstans) samt på hotellbokningssajter som kan ge billig övernattning men där det är svårt att hitta sajter som specifierar barnen så att de får egen säng - ofta är det ju bara dubbelrum rakt av och så får man ändå ringa hotellet om extrabäddar... Å andra sidan kanske tvååringen kan sova i er säng och de andra två ha egna bäddar?

När ska ni egentligen resa? Från mitten av oktober är det half term (skollov) i England och då är allt extra dyrt och/eller utsålt.
9 sep. 2010 11:37
Tack för tipset!! Jag ska kolla upp det. Vi tänkte åka redan 2-5 oktober, så jag är inte ute i god tid... Men det där med midterm lov visste jag inte om, så då kan vi skippa tanken på att åka senare i oktober i alla fall.