Bra boende i Shanghai ?

Av 0630
1 dec. 2008 18:54
Visningar: 2134
Är det någon som har tips på något så när centralt boende i Shanghai ?
Av Mmea
1 dec. 2008 20:03
VI var i Shanghai för ettår sedan. Vi var nöjda med vårt hotell som hette Citadines Shanghai Jinqiao och låg på West Beijing Road. Det låg inom gångavstånd till the Bund.

Hotellet var ett lägenhetshotell. Sovrum och vardagsrum med en köksdel. Bäddsoffa i vardagsrummet så det var perfekt för en familj med två barn. Frukosten var helt ok (både asiatisk och västerländsk). Inget egentligt turisthotell men det fanns alltid någon i receptionen som pratade skaplig engelska. De var mycket hjälpsamma. En hel del västerlänningar även om antalet kinesiska gäster nog var större. Internet i receptionen.

Minns inte riktigt vad vi betalade, kanske runt 800/natt.
1 dec. 2008 20:32
Vad är din budget?
Jag bodde för 3 veckor sedan på Le royal meridien på Nanjing road i Shanghai. Det var det kanske bästa hotelet jag någonsin bott på, och jag har bott på en del. Det kan varmt rekomenderas. Rankas också etta på tripadvisor.

Andy Cruiser
Av Jekman
16 dec. 2008 19:20
Astor House Hotel är ett av mina favorithotell. Titta på www.pujianghotel.com
Det är framförallt atmosfären som är speciell.
/Ekman
Av Babilla
25 maj 2009 16:52
Ett youthhostel som jag tycker är jättefint och mysigt är: Le tour travelers rest. Ligger schysst till tycker jag också, ungefär 10 minuter från subway.
Kostar 200 RMB för ett dubbelrum per natt, men även dorms är fräscha där.
Frukosten på den mysiga terassen kostar 25RMB och då får man kaffe, the, toast, yogurt, flingor, frukt, juice osv...
Finns gratis guideböcker att låna (kopior av lonley planet) i recepetionen och där är det också väldigt hjälpsamma om man behöver få adresser skrivna på kinesiska osv!

http://www.letourshanghai.com (hostelet till höger är det som jag bott på)..

//Camilla