Bokningsfusk på SuperSaver Travel

Av Nalle47
3 feb. 2014 11:30
Visningar: 4644
Varning för hur SuperSaver Travel får dig att köpa ett servicepaket för 99 kr som du inte kan utnyttja. De säger att detta kan hjälpa dig att boka sittplats, men det kan det inte. Vi fick vända oss till flygbolaget och betala särskilt för platsreservationen. På Norwegian var det dessutom krångligt att få igenom platsreservationen. De har nämligen inte uppgift om kreditkortsnummer från bokningen, så man måste ringa Norwegian så att det kan fixa det först.

Vi har inte rest ännu, så får se om själva resandet funkar OK
3 feb. 2014 11:45
Jag avråder alla att köpa extra servicepaket på nätresebyråer, det finns absolut ingen anledning till detta! Jag vet folk som har betalt för vissa platser, men så är det gratis att boka platser direkt hos flygbolaget.
När det gäller Norwegian får man betala extra för detta och det är möjligt att det inte går att fixa om man bokat hos en resebyrå. Är det verkligen billigare att köpa Norwegian-biljetter på SuperSaver Travel än direkt på deras hemsida? Vet dock att man får 2 väskor med om man köper biljetten hos Ticket.

Måste ni verkligen boka platser i förväg? Det går ju lika bra att få platser när ni checkar in (det är ganska få gånger man inte får sitta ihop och händer det är det för att man anländer bland de sista till check in till en full flight).
Av Tubbe
3 feb. 2014 12:06
Nalle47,

Det är resecentrumgruppemn som du ska akta dig för..............

Etraveli = Supersaver/travelstart/travelpartner/seat24/flygvaruhuset osv.

Affärsiden med många olika namn är stt de som blir missnöjda med t.ex Supersaver
testar nästa gång med t.ex travelstartre. Men det är precis samma upplägg, och
dina pengar hamnar i samma börs...

smart va .....

Boka alltid direkt med flygbolagen, de ligger i deras intresse att ge bästa service.

/ R
Av Nalle47
3 feb. 2014 12:20
Det går att boka plats på N även om biljetten är från Sipersaver, men man måste ringa till N för att göra det möjligt.