Boka via hotwire i New York City

3 jan. 2019 17:35
Visningar: 97
Hej!
Jag och min familj (4 vuxna) har bokat resa till New York 14/4-21/4 och vi är nu på jakt efter boende. Kom över hotwires hemsida och tycker det ser vettigt ut. Till er som har bokat hotell via hotwire, är det den totala kostnaden som visas? Eller tillkommer det extra avgifter vid ankomst till hotellet?

Med vänlig hälsning,
Alexandra
3 jan. 2019 21:58
Hej,

Har inte använt Hotwire just i NY, men väl i andra delar av USA.
Enligt min erfarenhet varierar villkoren. Jag har en bokning i San Francisco nu i Januari och där tillkommer 30 USD att betala per natt på hotellet. I övrigt är skatter och avgifter oftast inkluderade i slutpriset.
Av Birgere
4 jan. 2019 01:19
Du får lusläsa texten innan du bekräftar bokningen. Har själv bott lite överallt med Hotwire bokningar, oftast 4-5 stjärniga hotell till löjligt låga priser. Sök på forumet så hittar du lite tips.
4 jan. 2019 08:16
Bokade via Hotwire vid resa till N Y för några år sedan. Upplevde det som vilken hotellbokning som helst, inga frågor från receptionen. Gissar på att många hotell ligger ute på många bokningssajter, typ Booking, Hotels osv.
Lyckades pricka rätt hotell vid kontroll mot Betterbidding.com . Mitt pris landade på ca 250 USD mot närmare 400 USD vid bokning direkt via hemsidan (Holiday Inn)
4 jan. 2019 12:20
Tack för hjälpen!

Har sett att det på vissa hotell kommer upp att man ska betala X antal dollar för hotellets specifika avgifter, utöver skatt och andra avgifter som ingår i hotwires pris, men det står ju tydligt när man är i slutskedet av sin bokning. Utöver dessa kostnader, har ni varit med om att det kommer andra kostnader när man väl är på plats?
Av Birgere
4 jan. 2019 13:52
Citerat från Alexsoder:
Tack för hjälpen!

Har sett att det på vissa hotell kommer upp att man ska betala X antal dollar för hotellets specifika avgifter, utöver skatt och andra avgifter som ingår i hotwires pris, men det står ju tydligt när man är i slutskedet av sin bokning. Utöver dessa kostnader, har ni varit med om att det kommer andra kostnader när man väl är på plats?
En gång för många år sedan så kommer jag ihåg att det stod att jag skulle betala resort fee extra på hotellet, typ $10/natt men dom nämnde inte att det skulle läggas på typ 10% i skatt på denna, ingen större grej mao.
Boka via hotwire New york, Manhattan
USA Noppran, 15 sep. 2016
Updaterad av Noppran för 2 år sedan
9
Hejsan Många tips här att boka via hotwire och det verkar ju onekligen helt ok. Dock undrar jag när man bokar ett hotell som man inte vet vilket det är innan kan man då bli garanterad att få privat badrum? Detta kan man ju inte se verkar det som och det är viktigt för oss. Sedan undrar jag om 8 ...
New York via charter eller boka själv
USA Tessba, 4 mars 2015
Updaterad av Bergling för 4 år sedan
9
Vad tror ni det blir billigaste att boka egen resa samt hotell via nätet eller boka resan som en charter typ via Ving. Om man vill åka till New York. Jag kollade runt och såg ett hotell som skulle kosta ett xx antal kronor för 9 nätter, när jag kollade Ving nästan samma datum var det billigare ...
Boka hotell på plats i NY
USA Nb89, 15 juni 2016
Updaterad av Nb89 för 2 år sedan
9
Hej hej, Jag o min man åker till NY i början av augusti och blir där i 6 nätter. Vi funderar på att boka hotell på plats väl framme i NY. Vad tycks och något som gjort det tidigare? Tips på hotell som kan ha platser om man bara droppar förbi? Vi bor gärna centralt på Manhattan! ...
New york boka sightseeing bra bolag ?
USA Susanne1960, 7 mars 2015
Updaterad av Susanne1960 för 3 år sedan
8
Hej! Vi åker till New York en vecka i maj. Vill ha lite hjälp med seriösa bolag där man kan boka rundturer. Har kollat Viator, någon som har erfarenhet av dem? Tänkte att åka runt och se det man ser som turist, sen har vi flera dagar att återvända om vi vill se mer. Man kan även boka transport ...
Förbokning av tex shuttel, helikopterfärd mm new york
USA Lindawallentorp, 5 jan. 2014
Updaterad av Peter_o för 5 år sedan
6
Jag och min sambo ska åka till NY nu i feb,stannar 5 nätter. Har sökt lite på nätet och det finns ju olika sido där man kan förboka och betalar med tex shuttel till hotell, helikopterfärd, olika rundturer mm. Är det någon som har någon erfarenhet av det? Som har har gjort det. Eller går det ...
Boka hotell i new york, hur nära inpå resan?
USA Sarasara85, 10 aug. 2011
Updaterad av Annl för 7 år sedan
6
Jag och sambon åker till New York för första gången den 18 sept i år. Har bokat flyg nu och funderar lite på hur och när vi ska boka hotell. Har kollat bla på hotels.com och där verkar det som att ju närmare inpå resan man bokar, desto fler hotell och bättre erbjudanden finns det (ex boka 5 ...

Om New York New York State, Nordamerika

Konst
Kultur
Nattliv
Nöjesliv
Shopping
Storstad
Weekend

Om du undrar vad som finns att göra i New York är det lättare att svara på vad du som inte finns att göra. Det här är verkligen en stad där hela världen är samlad och i stort sett allt finns att roa sig med.

Med tydlig indelning av stadsdelar som exempelvis Chinatown, Harlem och Soho känner du historiens vingslag i New York, eller The Big Apple som det kallas i folkmun. Enklaste sättet att upptäcka staden är att utrusta sig med bra skor och en karta i mobilen. Känns promenad jobbigt finns buss, tunnelbana och de välkända gula taxibilarna att tillgå – eller varför inte ta en helikoptertur över staden?

Gatuindelningen på Manhattan är genial. Alla gator går från öst till väst. Alla avenyer går från norr till söder. Manhattan är indelad i tre delar: Uptown, Midtown och Downtown. Uptown är allt som är norr om början av Central Park. Downtown finner du söder om Union Square. Midtown ligger norr om Union Square upp till 59:e gatan. Lät det krångligt? När du är på plats förstår du hur det fungerar och du kommer med stor sannolikhet att älska det.

I denna världsmetropol finner du sevärdheter som Frihetsgudinnan, Time Square, Empire State Building, och Central Park för att bara en nämna en bråkdel av alla. Även om allt känns annorlunda så finns den där mitt i kaoset – känslan av trivsel. Har du en gång besökt New York är det svårt att inte längta tillbaka.

Empire State Building i solnedången
1 / 53
2 / 53
"Lilla huset" på taket ...
8 / 53
Top of the Rock
10 / 53
Looking out ...
11 / 53
Madison Squar Garden
13 / 53
Yankee Stadium
14 / 53
Mumsiga våfflor.
16 / 53
New York City Skyline
19 / 53
Damn Good Panncakes with Strawberries
20 / 53
Statue of LIberty
24 / 53
Julfint på Wall Street
26 / 53
Central Park Friendship by David Thornell
27 / 53
Empire State Buildning
30 / 53
Mamma Mia & TImes Square
35 / 53
Grand Central Terminal
36 / 53
Brandbil i New York
39 / 53
Flat Iron Building
42 / 53
Eden Garden, Union Square
43 / 53
"Seinfeld-restaurangen" (the Monks)
45 / 53
Högst upp på Empire State Building
48 / 53
Brooklyn Bridge
49 / 53