Boka hotell

Av Ambizz
12 jan. 2011 00:21
Visningar: 365
Hej,

Nu är resan bokad :-) flyget till KL som avgår 14 mars och vi ska se oss omkring i landet tom 14 april :-) Ska bli jättekul! Anländer på kvällen den 15 april till KL så vi tänkte boka rum för någon natt så vi slipper leta när vi landat :-)

Nu till frågan: När man ska boka hotell, vad ska man tänka på? Vilka webbsidor är bra och vilka ska man inte använda? Finns ju en uppsjö och vissa har sådana rabatter att man undrar om det stämmer.

Vi vill bo hyfsat bra men till bra pris. Max 300kr/natt/rum har vi tänkt och självklart kanske bo dyrare nånstans för att bo billigare på annat håll :-)

Vi har även funderat på att åka till Kuching, Perhentian eller Langkawi, Melaka :-)

Vore kul att höra om era erfarenheter kring dessa ställen :-)

Tacksam för alla tips vi kan få :-)

/Anna & Tomas
Av Yeahmon
12 jan. 2011 16:28
Hej
Har viss erfarenhet av nätbokning och det har alltid funkat!
På Langkawi behöver ni inte boka i förväg om ni inte har speciella önskemål och det går att bo från 50:-/natt och på stranden för ca 100:- och uppåt, Pantai Cenang är det som gäller och det är bara att fråga sig fram. Bodde jan-10 på Tanjung Melati 160:-/natt och det var helt ok, men det finns många ställen!
Har varit på Lkw 10 ggr och alltid bott bra och nära stranden.
Hälsa Mr Mie och alla i Reggae-baren Babylon (Johan).
Ha de bra Leif
13 jan. 2011 09:59
Hej Ambizz,

kan tyvärr inte ge några svar då jag har samma frågor själv. Agoda dyker ju upp när man letar, men på något ställe där jag läste så får man bara de sämsta rummen när man bokar med dem eftersom de har "köpt upp" dessa... Sant eller falskt, ingen aning! Men bra priser är det ju oftast!

Återkom gärna med vad det blev!