Boende Phuket

Av Elsbet
23 mars 2018 06:16
Visningar: 180
Hej, jag är i Phuket med min sambo och dotter på 1,5 år. Vi bor just nu på Marriot resort and spa vid Nai yang Beach. Vi bokade sista minuten biljetter i tisdags och åkte samma dag så vi har inte hunnit kolla på hotell direkt. Behöver tips på bra hotell på Phuket där vi kan bo 4 nätter tills vi åker hem på onsdag. Det blev en kort semester så vi vill inte behöva resa så långt mellan hotellen. Pool är ett måste då vi har en liten med oss. Hotellet vi bor på nu är jätte fint men vi saknar att ha flera restauranger att välja mellan och den riktigt ”Thailand känslan”. Finns det något i närheten? Här betalar vi 2200 sek per natt så vår budget är generös. Det nya hotellet behöver inte hålla samma standard som det vi bor på nu! Vi bokade detta hotellet första natten för att sedan leta oss vidare.

Väldigt tacksam för svar!

Mvh,
Elisabeth
23 mars 2018 21:26
Hej!

Om jag minns rätt så ligger Marriott resort en bit bort från Nai Yang centrum så om vi vill bo kvar i Nai Yang men lite mer centralt kan jag verkligen rekommendera Nai Yang Beach resort och spa där jag bodde förra året och trivdes verkligen och fanns flera pooler. Dewa är också riktigt fint även om jag bara varit inom där och inte bott där.

Om ni är kvar i Nai Yang under morgondagen (lördag) så glöm inte att gå en liten runda på marknaden om ni inte varit där.

Förutom Nai Yang så ligger Nai thon inte så långt iväg vilket är lite mindre än Nai Yang men mysigt. Har dock ingen koll på hotellen där. Surin har riktigt fin strand och vattnet är väldigt klart och ligger max en timme ifrån Nai Yang och är lite större och lite turistigare så finns lite mer utbud.

Själv skulle jag hålla mig borta ifrån kamala och Patong då jag tycker där finns för mycket turister , men det är mina personliga åsikter.

Hoppas ni kan njuta av tiden där!