Boende Pattaya/Jomtien

Av Lena65
20 sep. 2012 17:56
Visningar: 3759
Vi är två väninnor i 45-års åldern som åker till Thailand i jan 2013. Är där i 3 veckor funderar på att stanna 1 vecka i Pattaya alt jomtien för att sen avsluta resan på Koh Chang. Undrar om någon känner till något bra/billigt ställe att bo på? Ska vi bo i Pattaya el Jomtien? Tänker ägna veckan åt shopping och strandliv. shopping eftersom det inte finns så mycket på Koh Chang. Vi behöver också tips om ett bra boende för 1el 2 natt i Bangkok, gärna i närheten av någon större marknad och inte allt för långt från flygplatsen.
21 nov. 2012 20:06
hej
Jag har varit i Pattaya / Jomtien området i över 20år fram och tillbaka .
Det är otroligt annorlunda vad man är van vid . jag gillar området Men man måste välja rätt för att inte bli helt togig
Jag skulle bo i Jomtien . det är lugnare och trevligare än stöket i Pattaya och man tar en tuk tuk för 20Thb och tar bara 10min in, Marknaden i Weekend marknet över Jomtien är lika bra som den i Bangkok och det är inte så dyrt
Jag själv är gay och bor ofta på gayställen (men alla kan ju vara där) det är ofta snygga rum och vänlig personal och ställena har gäster som vill ha bra rum och bra mat . . . .
Jomtien complex ligger mitt i Jomtien och ett nytt mycket snyggt hotel ligger där med bra priser
http://www.east-suites.com/
sedan ett billagre alt som bara kostar 600Thb och ligger runt hörnet och är tyst och bra
http://www.orchid-guesthouse-pattaya.com/
en av mina favoriter i mat ligger i Jomtien . en liten fransman Natan´s och har lika bra mat som mitt i Paris ett måste om man är i närheten :)
http://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g293919-d1500638-Reviews-Natan_s-Pattaya_Chonburi_Province.html
Av Pakkhat
25 nov. 2012 11:48
Boende på jomtien, bodde på mermaid,s, den var kass, flyttade till white house, var väl ok. Svårt att rekomendera boende, ta för en eller två nätter och känna efter. Shopping i Bangkok av tjej prylar borde bli på Pratunam market.
3 dec. 2012 16:33
I Bangkok skulle jag rekommendera Bayokie Sky Hotel. http://www.booking.com/hotel/th/baiyoke-sky.en.html
Ligger mitt i Pratunam med marknaden utanför hotellet. Har även fri minibuss till MBK. Bor där varje gång vi besöker Bangkok. Underbar frukostbuffe.. På kvällen en härlig grill och skaldjursbuffe.
28 jan. 2013 23:55
Håller med om att Maitans är värt ett besök. Även känt för sin superstarka gin tonic kallad sommarlätt!