Boende på Penang

Av Anso75
7 apr. 2015 22:17
Visningar: 751
Som det ser ut kommer vi att befinna oss i Penang över nyår och funderar på lämpligt boende. Vi är en familj på fem med tre barn mellan 5 och 9. Vi vill gärna ha pool där vi bor eftersom det inte alltid är lätt att hitta bra bad på Penang. När vi tittar på hotell slås vi av hur otroligt dyrt det är att bo nyårsafton. Det verkar gälla överallt i alla städer men ändå. Har du bott på Penang och kan rekommendera något bra boende?

Har du tips på se och göra på Penang så kläm dit det också :)
Av Bibby
7 apr. 2015 23:58
Bodde på Golden Sands på Ferringhi beach en gång, det var bra, sen ett par andra ställen, nåt med Prince tror jag, nåt som hette nåt med Ferringhi och även bott inne i stan en gång plus i en lägenhet en gång.

Sök på Penang här för jag har skrivit en del tips för ett tag sen, och det har många andra också, så läs dem.
Av Moltas
8 apr. 2015 08:21
Vi bodde på http://penang.flamingo.com.my/
Perfekt pool för barn och vuxna, att bada i havet såg inte lika inbjudande ut. Enligt de vi pratade med så berodde det på havsströmmar som gjorde vattnet lite grumligt???
Bra matställen i närheten av hotellet. Finaste stranden var dock Batu Ferringi som låg en vik bortanför, det var dock lätt att ta sig dit eller till Georgetown (Klart värt ett besök) med de lokala bussarna som gick mest hela tiden och kostade väldigt lite och de höll mycket hög standard. Kom bara ihåg att ha jämna pengar eller så nära som möjligt för det betalas inte tillbaka någon växel.
Vi var där under det Kinesiska nyåret så det var svårt att hitta boende till normala priser men Flamingo var prisvärt.

//M
Av My53
9 apr. 2015 17:34
Georgetown. Måste ni besöka. På norra ön ligger en nationalpark med vandringsstigar som var fint och kanske lite spännande för barnen. Finns även fruktodling Tropical Garden och Spicegarden väl värt ett besök.
Av Anso75
9 apr. 2015 20:16
Tack för hjälpen! Än har vi inte bokat men vi har några alternativ som vi undersöker. Flamingo är ett. :)

Fruktplantage ska vi absolut försöka komma till.