Boende på Oahu eller Maui med barn nära surfen

3 jan. 2013 21:05
Visningar: 621
Aloha,

Letar tips på boende (privat/hus eller annat selfcatering) som ligger relativt nära surfen på Oahu eller Maui. Har tidigare bott på hotell nära Waikikki men letar nu ett mer prisvärt boende där man kan laga mat själv och där bostaden är barnvänlig (pool är inte helt fel). Prisklass medel.

Tar även tacksamt emot tips vilket ställe (ö) som e bäst om man är medelbra surfare och där schysst boende finns i närheten.

Vi planerar att åka 2 månader näste höst/vinter.

Tack på förhand!

//Charlotte
3 jan. 2013 21:51
Hej! Vad spännande vi är en familj med 3 barn 10,7 och 2 år är barnen och vi har tänkt åka till Hawaii till sommaren och vara där 2 månader =) ! Vi kollar också prisvärt boende med pool. Vi har aldrig varit där och skulle gärna vilja veta allt. Vilken ö ska man åka till och var och vad ska man göra osv. Kan tyvärr inte hjälpa er så mycket merän att vi har varit inne på www.homeaway.se och där finns alla möjliga boende, vet inte om ni kollat där?
7 apr. 2013 13:16
Aloha

Vad kal att se att det finns fler barnfamiljer från sverige som ska dit i sommar/höst/vinter :)

Jag,min fru och vårat barn på 1 år åker dit i höst och stannar en månad. Ska bli spännande att åka på en sån resa med ett litet barn. Vi har varit där 2ggr redan så vi vet att det är en lång resa.

Vi ska bo på hotell hela resan i waikiki, (inte allt för dyrt med pentry)