Boende på Floridas Västkust

Av Trixter
18 okt. 2013 14:56
Visningar: 2709
Hej!

Ska nu äntligen snart komma iväg på vår drömresa. Vi kommer spendera 3 veckor i Florida över Jul och Nyår.

Vi börjar med en vecka i Orlando för att riva av lite nöjesparker. Vi kommer dock inte bara vilja vara på dessa och jag önskar därför lite tips på andra saker att göra i området. Vi har hyrt bil så vi är hyfsat rörliga.

Vi åker sedan till Tampa (Bush gardens) för att sedan bila ner efter Florida västkust över 4 dagar innan vi kommer ner till Key West för att fira Jul. Under dessa dagar har vi inte något bokat boende utan är ute efter några mysiga Bed'n'breakfast eller liknande. Finns det någon här som har något mysigt ställe att rekommendera? Vill även gärna ha tips på småstäder efter vägen med mysiga, genuint amerikanska diners.

Sedan avslutar vi med en vecka på Hollywood Beach för att flyga hem från Ft Lauderdale. Tips på saker att besöka i detta område? Naturligtvis blir det en tripp till Everglades men mer? Har en 10-åring med!

Tack på förhand!
18 okt. 2013 15:45
Hej! Vi kommer spendera två veckor runt jul och nyår.

I Orlando är det, förutom nöjesparker, shopping som gäller :). Florida Mall samt de båda Premium Outlets är värda ett besök eller två.
Kan även tipsa om Disney Downtown och/eller City Walk (Universal) på kvällarna.

http://www.officialticketcenter.com/orlando-ticket-delivery-info.aspx på denna sajt finns även andra tips att hitta på i Orlando.

Bil är i stort sett ett måste i Orlando för att ta sig runt.
18 okt. 2013 15:56
Och jag fortsätter som i alla andra trådar på samma tema att tipsa om MINIGOLF respektive disneystaden Celebration.

Det finns ett gäng temaminigolfbanor om ni tycker det kan vara kul. Pirat, djungel samt att Disney själva har en bana i sitt område. Det kostar runt 100 spänn så det är inte billigt men jag tyckte det var kul som omväxling. Annorlunda banor och lite överraskningar på vägen :)
Av Fialj
28 okt. 2013 16:31
I våras tillbringade vi några nätter på Anna Maria Islandvästkusten. Hela familjen ( två döttrar på 10 o 14) blev förälskade i denna paradisö. Vi bodde på Haley's motel som var ett litet mysigt motel med pool. Kan vara lite kallt när ni ska dit så pool är bra. Vi var också iväg tre veckor och bilade från Orlando till Key West. Ni har en fantastisk resa att se fram emot. När vi fortsatte från AMI och vidare söderut, stannade vi vid Caspersens beach och plockade hajtänder. Kan varmt rekommendera detta. Mycket uppskattat av hela familjen.