Boende New York

31 jan. 2011 13:57
Visningar: 725
Hur hittar vi boende i New York? har kollat runt på internet men det finns så otroligt mycket att välja på. Vi vill gärna bo på Manhattan. Ska man bo på hotell eller hyra lägenhet? rekommendera gärna ställen som du själv varit på.. Vi vill såklart komma undan ganska billigt men ändå bo med en bra standard!
31 jan. 2011 14:17
Hejsan!
Jag bokade en resa dit för två veckor sedan och vi ska bo på Hotel Pennsylvania. Jag hade tidigare fått tips om det hotellet som skulle ligga precis mitt i smeten och ha helt okej standard för ett bra pris. Men du kan ju spana in deras hemsida: http://www.hotelpenn.com/

Hoppas du hittar ett boende!
Av Peter_o
31 jan. 2011 15:10
De flesta som bott på Pennsylvania verkar nöjda, men det finns många som skriver 'aldrig mer' då det gäller det hotellet.

Själv skulle jag just boka en vecka i maj men mitt favorithotell hade inga rum lediga (Seafares på 15:e gatan). Dubbelrum med privat bad kostar där $135 fem dagar i veckan och $145 två dagar i veckan. Billigare går knappast att få (ingen tax tillkommer). http://www.sihnyc.org/ (bokas via epost).

Så jag har bokat Herald Square Hotel och Park South Hotel. Vi åker en bussresa till Washington en natt, därav två hotell. Men då hamnar vi en bit över $200 per natt.

Är ni 2 som åker så är det väl ingen idé med lägenhet? Lagar mat själv lär man nog inte ha tid med i NY. Själv vill jag inte ha hotell med frukostservering, det är ju ut på stan man vill. Runt närmaste hörn finns ofta ett ställe där man kan äta frukost.

/PeterO
31 jan. 2011 21:32
Bodde på Radison på Lexington, det var toppen och kan rekommenderas
/Erik på fritiden.se
Av Peter_o
3 feb. 2011 15:38
Citerat från annli152:
Hej,
Vi bokade ett hotell som heter New York New York med France Tours (de jobbar vanligtvis med Frankrike men är även jätte bra på boende i USA) och fick flera andra alternativ av dem när vi frågade så de kan säkert hjälpa er att boka, ibland är internet lite för mycket att hålla på med själv ;) (Logga in för att se e-postadress) kan du maila dem på.

MVH Anna
Märkligt att kalla ett hotell i New York för New York New York, för det finns ju ingen möjlighet att googla fram det. (Däremot hittar jag New York-New York Hotel i Las Vegas.)

Kommer du ihåg var det ligger?

/PeterO