Boende Malaysia

25 apr. 2016 22:51
Visningar: 440
Vi är en familj med vuxna barn som har köpt flygbiljetter till Singapore (första stopp) och hemresa från Kuala Lumpur. Däremellan tänkte vi sola och bada och undersöka Malaysia. Vi har 4 nötter klara på ön tioman Island men har 10 dagar kvar att planera. Tacksam för hjälp och tips då det är vår första resa till Malaysia. Är det någon som har tips på hotell vore det toppen. Vi hittar inte så många hotell på hotellsajterna.
26 apr. 2016 17:24
Tack så mycket för Kuala Lumpur-tips. De ska vi studera innan vi planerar och åker. Vi har aldrig varit i Malaysia förut och 'förstår' inte riktigt hur man ordnar boende och vart man ska åka. Tips mottages tacksamt:)
27 apr. 2016 08:06
Om det är sol & bad ni främst är ute efter kan ni resa vidare norrut efter Tioman och avverka någon/några av de övriga öarna på Malaysias östkust (Kapas, Gem, Redang, Perhentian). Det är relativt billigt att resa med taxi. Ni kan sedan flyga billigt från exempelvis Kuala Terengganu till KL med AirAsia.

Passa även på att spendera lite tid i KL!
29 apr. 2016 17:44
Tack för tipset om öarna på östkusten. Hur är det I januari med vädret. Är det inte monsoon där då?
Av Sierra
29 apr. 2016 23:15
Vädret är som du misstänker inte det bästa i januari på Malaysias östkust. Nordostmonsunen ligger på och de flesta resorter är stängda och även båttrafiken ligger nere. Säsongen startar igen i slutet av mars.
30 apr. 2016 15:01
Hej, vi var 3 v i Malaysia i dec i fjol. Vi började med KL lite shopping och sightseeing bodde på Ancasa hotell. Åkte därefter till Penang, godaste maten ever. Finns en hel del shopping och som sagt massa god mat. Bra stränder. Men vår absoluta favorit är Langkawi. Kanonstrand massor att göra och rekomenderar Malibest resort. Mysigt och mkt prisvärt hotell direkt vid stranden.
8 maj 2016 21:32
Tack så mycket för alla tips!!! Är det någon som vet hur det är på Borneo vid denna tid. Vi är lite sugna på att ta några dagar för att se djur och natur.