Boende Koh Lipe

30 nov. 2016 16:04
Visningar: 559
Hej!
Vi åker med våra fyra barn 6-11 år till Koh Lipe i feb.
Jag har redan preliminärt bokat en stor tvåvånings bungalow på Blue Tribe Resort på Pattaya beach MEN vill trots det kolla om det finns fler tips. Vi ska betala 2900 baht per natt för denna bunge (endast fläkt) UTAN frukost vilket kommer bli ca 1500 eller mer /frukost som tillkommer om man tittar på kostnaderna på Lipe så alltså ca 5000 baht/natt. Känns som vi borde kunna hitta ett likvärdigt eller billigare alternativ där frukosten ingår alternativt att vi kostar på oss lite extra för ett boende med AC etc. Vi söker efter lugnet och är så långt ifrån partyprissar som man kan komma. Gärna boende vid stranden också. Tacksam för alla tips. :-)
Av Sierra
30 nov. 2016 16:36
Kolla Varin Beach resort och deras "Air Family". Där har du 4 dubbelsängar, frukost, a/c, kylskåp, TV, WiFi mm för 6000 THB/natt. Dessutom ligger det direkt vid Pattaya Beach och nära Walking Street.
http://varinbeachresort.com/new/
30 nov. 2016 16:43
Citerat från Sierra:
Kolla Varin Beach resort och deras "Air Family". Där har du 4 dubbelsängar, frukost, a/c, kylskåp, TV, WiFi mm för 6000 THB/natt. Dessutom ligger det direkt vid Pattaya Beach och nära Walking Street.
http://varinbeachresort.com/new/
TACK Sierra, kände på mig att du skulle svara :-) Varin verkar tyvärr fullbokat.. men ska maila dem.
Av Monki66
12 dec. 2016 21:36
Hej,

Kom in på tråden "Koh LIpe" och såg din fråga om boende.

Ett tips är förutom Varin beach resort, där vi själva bott flera gånger, är Wapi Resort på Sunrise beach.
De har family seaview bungalow som ligger direkt på stranden.

Vi har själv inte bott på Wapi än, men är ni intresserade av att bo på Sunrise beach är det ett toppenställe. Har varit dit några gånger och det är nästan nybyggt, bara några år på nacken och supermysigt.
De som driver Wapi har även två travelshop på Walkingstreet, mycket trevliga människor.

Tyvärr är det nästan alltid fullbokat. Vi åker igen till Lipe den 18 januari i 1 vecka och lyckades inte boka med Wapi, trots att vi var tidigt ute. Vi vill bo i samma bungalow hela tiden, och de kunde dom inte erbjuda oss. Däremot fanns det familjebungalows lediga, men då vi är på två så skippade vi det. Det var i slutet på oktober vi kollade, men kolla deras hemsida om ni är intresserade, man kan även maila.

Ha en trevlig resa :)

Hälsningar
Monica
Av Sierra
13 dec. 2016 00:22
Jag håller med om att Wapi är riktigt trevligt men de har inget familjerum för 6 personer. Vill Zeciliacia bo där får det bli 2 bungalows.
13 dec. 2016 09:50
Nu har vi bokat på Blue tribes ävennom jag egentligen tycker att det var för dyrt..
Vi kommer att spendera två eller tre nätter på Koh Lanta innan vi åker till Lipe. Tips önskas på var nånstans vi kan bo som ligger nära färjeläget/båten. Och vilken båt-transfer rekommenderas från Lanta till Lipe? Läser om flera olika här på forumet.