Boende Kalifornien

Av Mrhusar
31 aug. 2015 11:24
Visningar: 385
Hej
Sommaren 2016 tänkte jag och familjen göra en resa till Kalifornien. Vi tänkte besöka bl a besöka San Francisco, Los Angeles och San Diego.
Jag letar boende (3 vuxna och 2 barn), främst lägenhet eller hus. Vi kan tänka oss bo ca1 vecka på varje ställe.
Har ni några tips och erfarenheter på att hyra lägenhet/hus. Pålitliga sidor tas tacksamt emot. Det vimlar ju av hus i Florida till en rimlig peng, men jag hittar inte så mycket i Kalifornien.
Det går naturligtvis lika bra med hotell, men det är inte alltid det lättaste att hitta rum för 5 personer så tips om ok hotell tas också gärna emot.

Med vänlig hälsning Johan
31 aug. 2015 14:00
Att hyra ut bostäder kortare perioder via hemsidor som Airbnb är inte tillåtet i vissa delar av Kalifornien på samma sätt som det är i exempelvis Florida, därav skillnaden i utbud. Det är möjligt att fortfarande finns alternativ, men där kan säker någon annan hjälpa dig bättre än mig.
Av Hawaii
31 aug. 2015 18:37
Det finns definitivt massor att hyra i Kalifornien. Försök att kolla via Google t.ex. "vacation rentals in San Diego" el. likn. Samtliga tre städer är ju enomt stora så kanske lite lättare om du begränsar ditt sökande till speciella områden, t.ex. Mission Beach eller Pacific Beach i San Diego (om du vill vara nära stranden). Några speciella önskemål ang. område? Kan hjälpa dig med SD men har inte samma lokalkännedom för LA och SF.
Av Leicy
9 nov. 2015 09:22
Vi bodde en vecka i lägenhet på Magic castle i LA i hollywood där vi trivdes väldigt bra . Brukar vara väldigt uppbokat så boka i tid. Extra plus var parkering under hotellet, fantastiskt personal, ingick frukost och gratis godis, snacks och dricka obegränsat under hela vistelsen (vilket barnen uppskattade ). Läget spelar inte så stor roll tycker vi då vi tog dagsutflykter varje dag ändå med bilen, svår att bo nära allt :)