Boende i Sarajevo

22 juli 2011 19:50
Visningar: 795
Har nu äntligen bokat en resa ner till Bosnien och Hercegovina i augusti. Kommer därifrån att ta mig vidare till Kroatien, Slovenien, Italien - för att sedan återvända tillbaka till Sverige.

Nu till min fråga. Jag letar efter ett schyst boende i Sarajevo som gärna får ha ett bra läge, alltså nära till centrum, men det är inte viktigast. Det viktigaste är att det inte ska kosta så mycket då jag enbart kommer att övernatta där. Därför är det oväsentligt vad det är för sorts boende, så länge det ligger vettigt.

Jag tackar på förhand för era svar!
Av Anbean
23 juli 2011 16:11
Vi bodde på Holiday Inn när vi var i Sarajevo här i våras. Det ligger inte i centrum, men staden är inte särskilt stor så det är kanske 1km in till mitten. Helt okay hotel, men inget speciellt som sådan.
Av Ziesta - Utvecklare Reseguiden.se
23 juli 2011 19:09
Hejsan, jag var på en rundtur med buss i Kroatien & Bosnien förra sommaren och då bodde vi på ett vandrarhem som låg bra till mitt i centrum; nära shoppinggator, gamla stan etc. Har en bild på det i albumet från resan: http://www.reseguiden.se/forum/bilder/336286

I Reseguidens hotellsök kan du ju också söka efter boende i Sarajevo och se exakt var de ligger på karta.. :-)
http://www.reseguiden.se/hotell?city_name_dest=Sarajevo&city_id_dest=3191281&event=preview

För övrigt blev jag mycket positivt överraskad av Sarajevo, det var en riktigt trevlig stad, så ett bra val att åka dit! :-)