Boende i rio de janeiro

Av Pelle54
16 nov. 2011 17:19
Visningar: 2459
hej
tänkter dra en sväng till rio över jul o nyår. har någon koll på bra billigt o säkert boende i rio vore jag tacksam. pelle örebro
16 nov. 2011 22:19
Tjena! En hostel jag kan rekommendera är Harmonia i Ipanema. Bodde där för några år sedan och gillade verkligen det här stället!
Plus för läget, atmosfären och säkerheten.
Minus: ofta fullbokat... Hoppas du har tur!
M.
Av Elena39
19 nov. 2011 00:33
tack, travelfun för att du hänvisar till mej!!!
Hej Pelle, nu undrar jag först vad för boende du vill ha, hostel, eller du bo på hotell? 2 hysat billiga hotell, är först Apa Hotell, i Copacabana eller Hotel Lavradio i Lapa, 20 minuter från Copacabana...eller om du vill bo på hostel, så har du Copa Hostel som ligger centralt i Copacabana, eller Terasse Hostel i Ipanema. Har du fler frågor så var inte rädd för att fråga mej...
21 nov. 2011 04:31
Hej Pelle,

Kul att du skalla komma till Rio!!
Jag är boende i Rio och bedriver uthyrning av lägenheter. Nu är du väldigt sent ute måste jag säga det börjar dra ihop sig här nere och det är väldigt svårt att hitta något för ett rimligt pris. Rio är dyrt och boende är otroligt dyrt här. Om man tittar på vad vi har kvar så är det endast paket pris för nyår på 10 dagar. Och så jobbar nästan alla när det kommer till boende i Rio på nyår. Vi har få lägenheter kvar och dom är dyra.
Mitt råd är booking.com där får du en bra bild på allt som finns ledigt i Rio. Men du skynda dig så du hittar något överhuvudtaget som har bra läge.

Annars är du välkommen att följa oss på våran FB sida https://www.facebook.com/Rioyourapartments

Detta var inte mycket till råd ledsen för det. Men du kommer att få ett kanon nyår på Copacabana det kan jag lova dig!!

Lev väl
Kurt
Av Leche
22 nov. 2011 22:12
Hej Pelle,
Har du sett mitt inlägg "Fint boende i Rio över nyår"?
/Lasse
24 nov. 2011 11:33
Hej Pelle54!

Ett tips är Rios Nice på Rios Nicerua Do Riachuelo 201.

Det här är ett bekvämt budgetalternativ som ligger på en ganska livlig gata nära Rios centrum och Santa Teresa. Rummen är små och enkelt inredda. Med bil tar det cirka fem minuter ner till Flamengostranden.

Hoppas att det är ungefär vad du söker?

Trevlig resa!

Hälsningar,
Jeanette på Resfeber