Boende i Barcelona januari 2014

31 aug. 2013 11:37
Visningar: 1150
Hej!
Jag har planer på att åka till Barcelona nu i januari för att plugga spanska. Ingenting är klart ännu men jag har läst mycket på olika hemsidor och förstått att det är väldigt bra att ha någon/några att dela lägenhet med där nere. Det skulle förstås vara väldigt skönt att ha lite koll på boende och så där innan man åker ner. Så jag undrar om det är någon som har samma planer på att åka ner i januari och som söker rumskompis/ någon att dela boende med?
Av Joka02
2 sep. 2013 14:09
hej!
jag har precis samma planer, dock har jag Eventuellt tänkt åka ner november/december, men inget bestämt.. senast januari dock.. har tänkt jobba där nere, men vill gärna ha en roomie :) mvh josefine
17 okt. 2013 15:50
Hej! Jag har också planer på att åka ner i januari/februari för att plugga spanska! Kollat på olika sidor men inte bestämt mig för någon kurs än. Jag skulle absolut vilja dela boende om ni fortfarande letar? :)
Av Carinho
20 okt. 2013 16:50
Hej tjejer! Jag planerar att att åka ner i januari/ februari för att plugga jag med :) är också intresserad av att dela boende isåfall. Har tänkt att plugga ca 2-3 månader för att sedan försöka jobba.

Har börjat kolla på skolor och så men inte bestämt mig för vilken...funderar på att boka genom Blueberry iallafall.
22 okt. 2013 00:08
Hej!
Jag ska flytta till Barcelona i Januari för att plugga spanska på Don Quijote. Jag kommer antagligen att stanna i 6 månader för att både plugga och så småningom börja jobba. Det hade varit kul att komma i kontakt med någon som också ska bo i Barcelona under en längre tid, jag är dessutom intresserad av att leta efter ett boende tsm! Du (eller någon annan som läser det här och också ska dit) får gärna maila mig på: (Logga in för att se e-postadress)
/Elin
Av Joka02
17 nov. 2013 19:13
Hej allihop!
Jag ska flytta ner i början på januari för att jobba, någon mer som ska ner? Lutar åt 3e eller 5e januari..
Hade varit trevligt att möta upp lite svenskar =)
17 nov. 2013 20:09
Hej hörni!
Lite update: Jag åker ner till Barcelona i mitten på januari och pluggar till 1 mars. Jag har boende under hela tiden men där i mars skulle jag gärna leta efter nåt eget/ bo ihop med någon/några.
20 nov. 2013 20:48
Hallåå däär,
Jag har planerat ett tag nu att resa till barcelona under en period, tänkte i slutet av mars när vädret där börjar ta sig mer åt det varma hållet. Förbättra min spanska med att plugga på Don quijote (inte helt 100 på skolan än) i ca 2 månader, och sen jobba. Vill då helst starta ett liv där under ett tag i alla fall. Går dock inte planerna med att skaffa jobb så bra så får det väl bli annat. Lägenhet blir ju såklart mycket mer prisvärt om man delar (att hitta boende är inte det svåraste, utan priset man måste betala). Vill lära känna så många nya människor som möjligt, gärna olika nationaliteter. Alternativt att flytta ihop med nåra Efter språkstudierna.. kan bo i delad studentlägenhet sålänge som skolan erbjuder.
Ser att dom flesta skrivit andra datum så svarar inte riktigt på nått inlägg, men förhoppningvis under månaderna framöver läser någon som känner igen sig!

Får gärna maila mig också i så fall :) (Logga in för att se e-postadress)
3 dec. 2013 06:21
Oj, har inte hunnit se alla kommentarer men vad kul att så många ska ner! Vore ju grymt kul att mötas upp där nere! Den som vill får gärna maila mig så kan vi prata mer :) jag har inte riktigt koll på när det händer saker på reseguiden..

Min mail är:(Logga in för att se e-postadress)
Hör gärna av er!
6 jan. 2014 09:47
Hej.

Jag befinner mig här i barcelona och ska plugga spanska i 12 vecko. Är det nån annan som också är här så skulle det vara jättekul att träffas. Min mail är (Logga in för att se e-postadress)
14 okt. 2014 13:45
Hej Allihopa!

Vet att denna tråd är rätt så gammal, men har funderingar att åka till Barcelona för att plugga Spanska, är ute efter att hitta boende så har förstått att det är lättare att bo med andra. Om någon är intresserad eller är i Barcelona redan som har tips så dela gärna med er!
Eller Maila mig på (Logga in för att se e-postadress)