Boende i Aqaba

7 okt. 2009 23:12
Visningar: 1861
Hej! Har bokat flygstol till akaba nu om några dagar och det är första gången vi reser till Jordanien. Har tittat på hotell i aqaba på nätet men tycker att priserna är förvånansvärt höga. Tänkte höra om det är någon som har något tips på ett billigt boende, gärna ganska centralt (vi är två personer). Vad kan priserna ligga på för en veckas boende om man bokar på plats, någon som vet? Tar gärna emot andra tips som kan vara bra att tänka på!
Skulle vara väldigt tacksam för svar!
Av Kerstin
8 okt. 2009 12:46
Var i Jordanien våren -09 . Jag tyckte att allt var dyrt . Så gissningsvis kostar boendet ganska mycket det också.
Av Amarula
8 okt. 2009 23:38
Heej Niklas!!
Jag var där 2 veckor i december(2008 inkl julfirande ;-) o jag tyckte INTE det var så dyrt, men det beror ju på var man äter o var man handlar o en massa andra saker.
Angående boende såblev jag tvungen o byta boende.. ringde ett hotell -Alcazar, och dit var vi välkomna. Minns ej exakt priset men det var mkt prisvärt. Hotellet ser inte mycket ut om man tittar på fasaden.. men hyfsat rum, väldigt trevlig och hjälpsam personal och det låg centralt.

Kan berätta mer o det behövs. En rolig grej. Det var billigare att ta room service än att äta i restaurangen ;-) Det måste väl höra till ovanligheterna tror jag..? Ring dem o kolla priset vetja.. www.alcazarhotel.com

Hoppasni får en härlig semester!!
9 okt. 2009 10:02
Tack för tipsen!! En sista fråga bara, vilken valuta är bäst att ha med sig, USD eller JD? Klarar man sig på en av dem? Tänkte växla in till JD på forex..Tack än en gång för svaren!