Boende Ao Nang

Av Alexa_b
31 dec. 2011 12:18
Visningar: 1550
Hej!

Någon som har bra tips på boenden vid Ao Nang?

Hittar ju massor på nätet, men tänkte om någon bott där själv och varit nöjd med nåt speciellt.
Hittar mest ganska dyra boenden...
Hittade PhraNang Inn men de hade fullbokat de större rummen.
Vi är 4 pers så gärna familjerum.
1 jan. 2012 18:21
Har bott på Krabi Beach Resort i Ao Nang. Det ligger vid stranden. Bra boende, fin strand, nära till restauranger och affärer. Bra frukost.
2 jan. 2012 10:30
Vi gillar Ao Nang villa resort http://www.aonangvilla.com/ med kanonläge på Ao Nang beach och nära longtailbåtarnas station (hotellet finns även med i Fritidsresors utbud så kolla vad de skriver!). Vi bokar dock hotellet själva via http://www.sawasdee.com/

Vännerna med två barn (10 + 14 år) delade ett Superiorrum om 44m2 och med en extrasäng fungerade det jättebra! (Hotellet har inga renodlade familjerum). Kidsen gillade särskilt de två stora poolerna och att ta båten ut till ex Poda (ca 20 minuter med longtailbåt). På kvällen är det mysigt att promenera på strandpromenaden, shoppa och välja restaurang.
Av Stumpan
3 jan. 2012 08:29
Hej
Jag har precis kommit hem från Thailand och bodde 3 nätter i Ao Nang.
Vi bodde på Cozy Place och fick ett jättebra pris via www.latestays.com. Vi betalade 1 000 Baht / rum och natt. Vi var 6 st och rummen är stora och sängen ENORM! :-)

Jättetrevlig personal, ganska ok frukost. Enda nackdelen var att det ligger ca 15 min promenad från stranden.

Ha en underbar semester!

/Stumpan
Av Alexa_b
3 jan. 2012 15:05
Tack för alla svar!

Har skrivit upp era tips och även hittat några till, bla Cliff View som vi tycker ser inbjudande ut. En bit från stranden men vi tänker att iom att vi bor vid stranden på de andra ställena kunde detta kanske få vara ett undantag. Ser lite "djungel"-likt ut =) Vi får se.

Tack tack!