Bo i alperna! - tips,boende,allt

13 nov. 2014 12:12
Visningar: 1347
Goddag mina herrar och damer!

Nu är det så att jag efter ett halvår på högskolan känner mig faktiskt inte alls speciellt säker på att jag faktiskt vill göra det jag gör nu och jag har insett att det finns inget bättre här i livet än att åka skidor!

Så jag och en kompis till mig har börjat spåna lite på att faktiskt ta och bo under en vintersäsong i alperna, spelar egentligen ingen roll vart just i alperna utan vi vill ut o bara leva skidåkning! Vi har inte funderat alls över något speciellt ställe utan vi är mer än gärna på resande fot med bil och vill gärna upptäcka allt möjligt, men angav just land som Österrike för jag själv varit där förut!

Så nu har vi bara lite frågor om någon annan faktiskt gjort detta, och hur/var man kan fixa billigt o bra boende(vi nöjer oss garanterat med en säng o lite värme) eftersom vi just vill iväg för o leva för skidåkning till MAX!

Gärna tips på allt mellan himmel och jord! O vem vet någon kanske vill hänka? haha

Tacksam för alla tips&trix

Haaade!

Emil
13 nov. 2014 13:21
Har varit bl.a. i Gaschurn och Hinterglemm som är lite mysigt och Kaprun häftigt, skidåkning på ganska så ok höjd på över 3000 möh. Har tyvärr inga tips ang. billigt boende men det bästa är ju att bo hos en bondefamilj de brukar kunna ha fina rum och billigare boenden än större hotell osv.

http://www.kitzsteinhorn.at/se
Mvh