Bilstol taxi spanien?

20 feb. 2011 20:51
Visningar: 4378
Hej Hej, vi ska ut och resa hela familjen till spainen i juni. Vi har hyrt hus 4 mil från flygplatsen (Alicante). Det jag funderar över är om man kan få tag i en taxi med fler än 4 passagerare? Vi är 2 vuxna + 4 barn och skule helst vilja åka i samma taxi....

Finns det någon form av bilstolar till vår minsta (2 år) som hon kan få åka i i taxin?

Kan man förboka taxi tills vi kommer fram från något bolag? Vad kommer fyra mils resa i taxi ungefär att kosta tror ni?? (Från alicante till Cabo Roig)

Tacksam för svar....
Av Linda86
21 feb. 2011 01:52
Hej. Vi var nyligen på Gran Canaria med vår son som är snart 3. Han fick sitta på en bilstolsdyna vid långa resor med taxi. Bara du säger till så sätter dom alltid barnet på en sådan. Vi åkte mest små snuttar med taxi men startavgiften är 2,70 euro på helgen och på natten och 2,50 euro vardagar och på dagen.

En 4 mils färd kan nog bli runt 30-40 euro, det går säkert att boka på förhand också om du är duktig att leta på nätet efter nått taxibolags telefonnummer. Dessutom kan du kanske skicka mail åt ditt hotells reception så kan dom kanske boka åt dej, mot en avgift antar jag!
Då vi skulle åka till flyget så sa dom i receptionen att folk i almänhet inte bokar taxi på förhand för det blir dyrare i slutändan för kunden än att bara "plocka upp" en på gatan.

Hoppas du fick nytta av mitt svar
/Linda
21 feb. 2011 11:32
tack för bra svar! Ska kolla länken!!!