Biljetter till Universal

Av Smulan7
24 jan. 2014 12:22
Visningar: 525
Ni som har varit på Universals Studios och Island of Adventure från mitten av juni och framåt juli. Har ni valt expresspass eller inte? Har det varit värt det?
Ser att det finns en biljett som har park-to-park + unlimited express. Alltså man får gå före i kön flera gånger på samma åkattraktion. Jag vet att Harry Potter and the Forbidden Journey inte ingår. Men park-to-park är man visst tvungen att ha om man ska åka The Hogwarts Express. Som vi hoppas har öppnat när vi kommer dit 
Var köpte ni era biljetter?
24 jan. 2014 14:54
Hej,

Det är ganska mycket folk i parkerna också i Juni och Juli så att lösa Unlimited Express är absolut värt det. Kötider på 30-90+ min är annars normalt. Priserna på passen följer dessutom antalet besökare i parken och varierar därför från 20-70 USD så det är alltid lönt att köpa ett pass enligt oss eftersom upplevelsen/dagen blir en helt annan!

Du behöver 2 park ticket om du skall åka med H Express som förbinder parkerna. Häng på låset och rusa upp till Forbidden Journey för att hålla ned väntan under 15 min... parken öppnar oftast 30 min innan utsatt tid.

Köp biljetterna på plats om ni inte tänkt er stanna längre och i fler än 4 parker, då är såklart Orlando Flex, 14 dagar bästa alternativet.

Have fun!
Av Smulan7
27 jan. 2014 11:35
Vi tänkte att vi skulle besöka Discovery Cove och i den biljetten ingår Sea World och Aquatica (har jag för mig) och mot ett tillägg Busch Gardens.

Ser ut som att det får bli Unlimited Express pass. Kan man köpa detta någon annanstans än på hemsidan?

Marcus_p när du säger att du tycker man ska köpa biljetter på plats menar du då i parken? När vi var där sist så köpte vi våra biljetter i en butik som fanns på Wallmart. Funkade bra då. Tänkte att de kanske inte har Unlimited Express att sälja där.
Är det någon som har varit med om att Unlimited Express passen har varit slut. Står att de bara finns ett visst antal.