Biljetter till Orlandos parker - bokningar

27 okt. 2014 06:07
Visningar: 670
Hej!

Vet någon hur man billigast köper giltiga biljetter till parkerna i Orlando? Ska till Island of adventures, SeaWorld och Disney World. Ska man köpa via deras egen hemsida före avresa, på plats i parken eller genom hotellet? Vet inte om det finns biljetter att köpa genom hotellet, får inget svar därifrån.

Behövs fast pass/express tickets i december? Har tittat på Crowd calendar men förstår inte hur den ena dagen kan visa grönt och andra dagen rött på en och samma park (undercovertourist.com), kan det verkligen stämma? De har också försäljning av biljetter som var till synes dyrare än parkernas egna hemsidor, sannolikt för att vi är en dag per park?

Behöver man boka restaurang inför parkerna redan före avresa eller gör man det på plats i parken? Vi är fyra vuxna och fyra små barn. Hur går man i så fall tillväga?

Tacksam för goda råd till en ovan resenär :-). Tack oxå för en superbra hemsida!
27 okt. 2014 16:39
Köp billjetter på plats. För IoA gäller alltid expresspass för en optimal upplevelse, förutsatt att man är där för att åka såklart! Priset är satt efter beläggning så det är garanterat värt pengarna. Kolla efter kombo med Sea World och ev Park to park om ni hinner avverka två parker på en dag. Finns inget samarbete mellan Disney och övriga parker så här gäller endagsbiljett. Här finns heller inget expresspass utan bara FastPass+ som inte alls har samma fördelar.

Tänk på att expressen inte gäller i Harry Potter delen så börja gärna där så tidigt det går. Boende på Universals hotell (loews och hard rock) ger gratis expresspass (dock ej unlimited) och en timmes tid i parken innan officiell öppning. Det skulle kunna betala sig för er stora grupp att därmed bo "gratis" under en natt eller två. Skönt oxå om man vill dela upp sig, vila ngn av barnen.
Vi lägger aldrig tid på finare restaurang inne på området. Dyrt och ganska dålig standard. Snabbmat för 10usd funkar fint.
Ha en underbar vistelse i the sunshine state...
27 okt. 2014 21:00
Hej!
Måste rätta dig Marcus, du har alltid Unlimited Expresspass om du bor på resorten, Loews och Hard Rock. det gör vi flera gånger varje år, senast för en månad sen. Dessutom får man gå in på Parken en timme innan de öppnar för att åka Harry Potter, kan inte svära på att det erbjudandet alltid gäller dock, men unlimited gör det.
27 okt. 2014 21:12
För tillfället gäller bara early access 1 timme innan parken öppnar enbart till Universal Studios delen så alltså INTE på IoA.
27 okt. 2014 21:13
Hej!

Dessvärre bor vi på Bonnet creek resort i Disney-området och har således missat ert hotell...

Är det alltid bättre att köpa biljetter på plats, läste någonstans att det lönade sig att köpa i förväg?

Och kan man lita på andra sajter än parkernas egna hemsidor som säljer biljetter typ undercovertourist?
27 okt. 2014 21:23
Citerat från Lyckopuffen:
Hej!

Dessvärre bor vi på Bonnet creek resort i Disney-området och har således missat ert hotell...

Är det alltid bättre att köpa biljetter på plats, läste någonstans att det lönade sig att köpa i förväg?

Och kan man lita på andra sajter än parkernas egna hemsidor som säljer biljetter typ undercovertourist?
Det är omöjligt att säga vad som blir billigast, erbjudanden och rabatter ändras hela tiden och ena gången kan det bli billigast att köpa i förväg en annan att leta erbjudanden på plats, man ska dock handla av betrodda säljare.
Undercovertourist är allmänt kända som bra, vi har handlat av dem och fick biljetterna hem i brevlådan efter ca. en vecka.
En sak man i alla fall kan tjäna på genom att köpa i förväg är att man kan slippa en eventuell prishöjning, parkerna har hittills höjt sina priser regelbundet. Det som mest avgör om man kan spara pengar är som nämnts om man kombinerar flera parker eller flera dagar i ett erbjudande.
27 okt. 2014 21:28
Vi missade att köpa i förväg (glömde!) när vi skulle till Busch Gardens för några veckor sedan, på deras Howl-o scream kväll, inträdet var 80 dollar p/p i kassan mot 40 dollar på vårt hotell, så kolla upp innan för säkerhets skull.
Det går att lita på många som säljer biljetter, tror att det fanns någon tråd här om det för ett tag sen.