Best Western Premier Bangtao Beach Resort

Av Alfva
10 mars 2011 09:35
Visningar: 672
Hej!

I april åker vi ner till Thailand några veckor. Första veckan planerar vi att spendera i Khao Lak på Khaolak Laguna Resort och andra veckan vill vi hålla oss på Phuket.

Jag har tittat på Kamala och Bangtao, men kan inte riktigt bestämma mig. Är det någon som har bott på Best Western Premier Bangtao Beach Resort? Eller har koll på hotellet iaf?

Vi reser med en 20 månaders, så barnvänlighet för henne är A och O!

Tacksam för alla svar!!
Av Mollu
22 mars 2011 20:12
Hejsan !
Vi var till bangtao i fjol och bodde då på BW Premier jag tycker det är ett fint hotell alldeles brevid det lilla samhället som finns där.Det ena poolområdet är det grönt o lummigt runt och den andra är mer fyrkantig och där finns en poolbar nedsänkt.Det fanns en liten barpool uppe vid den lummiga delen.
Tycker att det är en väldigt mysig strand där, longtailbåtarna stod på rad o väntade på att få skjutsa iväg en till nån strand bredvid o snorkla eller bara sola o bada.
Solstolarna nere på stranden kostade som vanligt .det fanns massage att få.Dryck frukt mm fanns att köpa av de som hade solstolarna.
Jag upplevde att det inte var något problem att få sej en solstol på hotellet det var väl tilltaget.
Jag pratade med några som bodde på Sunwing resort och som hade mindre barn o de tyckte att det fungerade väldigt bra där det var bra uppbyggt för de som hade barn med sej och jättefina familjerum .Vi var dit och tittade o det var bra... hade jag haft barnen små kunde jag tänkt mej att bo där ja också utan barnen.Det är promenadavstånd mellan hotellen strandvägen.
sen är det Lite längre in till samhället från Sunwings.
Vi trivdes kanonbra för det härliga lugnet o mysiga stränderna.
Gå in och kika på www.sunwingphuket.com . o titta på familjerummen va välordnat det är.
Enda nackdelen jag kan komma på är de hårda sängarna som nästan överallt annars i thailad.
Men jag såg att de hade duxsängar på Sunwings anläggning : )
Vill du veta nåt mer är det bara att fråga.
Lycka till.