Båtluffa i Kroatien!

Av Athena
2 maj 2006 20:04 (redigerad)
Visningar: 2684
Vi är två tjejer som planerar att båtluffa i Kroatien två veckor i mitten av juli.
Tänkte flyga till Split och besöka öarna utanför (Brac, Hvar och Krocula..).
Har hört att det kan vara lite svårt med boende. Kommer rumsuthyrarna till hamnen (jämför med Grekland). Vi kan tänka oss enkelt boende..är det någon som har tips på billigt/bra boende samt vad det kostar?
Kan någon även tipsa om flygbolag som flyger Göteborg - Split.
När öluffen är gjord tänkte vi ta oss till Makarska på fastlandet. Hur är bussförbindelserna utmed kusten? Samt är Makarska värt ett stopp på några nätter?
Vi är ute efter bra bad, aktiviteter och ett kul kvällsliv.

Alla tips är välkomna! Tack på förhand!
Av Lenny
3 maj 2006 14:50
Jao!! Jag har precis bokat resa med www.scandjet.se, letade runt o d verkade ha det billigaste, göteborg-split bokade ja i augusti 2 v. D va väl d ja kunde tipsa om..vi tänker boka första natten typ i split men sen ba gå runt o kolla efter boende dit vi kommer..eftersom vi inte vet nu vart vi ska sen hehe..lycka till jao!!
Av Acire
26 juni 2006 17:56
Tjena tjejer.
Kom hem från Kroatien för en vecka sedan. Flög till Split med SAS, bodde i Trogir (lugnt men charmigt) tog båten till Korcula, Korcula stad är charmig med en stor "gammal stad" med mycket barer och ett par discon, staden Vela Luca på Korcula är en liten stad med bara några restauranger, stendött.
Brac och staden Bol var det drag (men inte som typ Kos) såg inga discon men på barerna bildades dansgolv frammåt kvällen och en del har DJ.
Kolla in vad jag skrev till "Ivan" med om ni vill, där skrev jag hur boendet funkar.
Trevlig resa!