Båtluffa - boka hotell?

Av Paw
23 juli 2011 11:12
Visningar: 1086
Ska ut på Ö-luff med sonen och hans flickvän. Bokat flyg till Kos med retur från Aten nu i juli-augusti.

Någon som vet om man måste boka hotell i förväg eller om man kan räkna med att få tag i hotellrum på de öar man besöker???
27 juli 2011 13:43
det är säkert inga problem att hitta boende, det står hotellägare i hamnen när ni kommer med båten o raggar gäster :)

Juli-augusti är den mest turisttäta perioden, men hotell det finns det gott om!

Lycka till!
Av Ella81
4 aug. 2011 00:27
Det kommer finnas plats ;) gud vad mysigt för er :D avis* båtluffade för för två år sedan, så underbart att inte veta vart man kommer att vakna upp nästa dag, och hur lätt tillgängligt allt är =) som sagt plats kommer det finnas ;)
Av Paw
6 aug. 2011 22:49
Tack för svaren även om de tyvärr kom för sent. Är nu på slutet av en rolig och händelserik resa. Kan konstatera att det finns gott om hotellrum. Det räcker att boka första natten/nätterna och ev. sista natten. Bäst är att vara så obunden som möjligt och då kunna ta dagen som den kommer.

Kan rekommendera Amorgos som var en pärla. Ungdomarna gillade Kos bäst vilket inte var så oväntat. Kan också rekommendera Corel Hotel i Pireaus om ni ska bo i Aten. Mycket bra prisvärt hotell väldigt nära beach och hyfsat nära stan.
Av Ella81
8 aug. 2011 23:48
jaha blev visst medlem försent då hehe :P mm amorgos är jättemysigt och fint, men ironiskt nog älskar jag kreta också, inte städerna heraklion, chania ect utan att bila genom alla berg och dalar ( även om dom kör som idioter där och vägarna ibland slingrar sig som en jojo fram och tillbaks) älskar palaiochora! sååå mysigt och vackert där.