båt mexiko - Kuba?

Av Algamo
14 aug. 2017 21:18
Visningar: 2256
hejsan vi är ett gäng som åker mars undrar lite om kuba går det båtturer dit från mexiko nån som vet?
Mvh Johan
9 okt. 2017 10:53 (redigerad)
Hej Algamo
Tyvärr så finns ingen sådan ferry Cruiser längre den la av redan i slutet av 90talet sen har där funnits planer länge på att öppna en linjen men det har aldrig blivit av.
Men flyg är smidigt tar bara minuter ifrån Cancun. Jag jobbar på en resebyrå i nere i Playa del Carmen centrum så jag kan hjälpa er med billiga paketresor transfer-flyg-visa-hotell till riktigt bra priser allt ifrån 2 nätter till hur länge ni vill stanna det är väldigt populärt ibland amerikanare som ju inte får flyga dit direkt ifrån usa.

Där finns snorkelturer både i akumal och söderut ifrån pyramiderna i Tulum men det är väldigt sällsynt att man får syn på några vilda delfiner på dom som någon skrev så är turen till naturreservatet sian kaan bästa chansen men då dom är just vilda så är det aldrig en 100% garanti man kan oxo ha tur när man seglar katamaran ifrån Cancun ut till isla mujeres men det har blivit mer sällan över åren.

Ni kan ha mig som guide så får ni en "lokal-guide" som pratar svenska.
Jag jobbar på cenoteazul tours and travel mitt i centrum du hittar oss bla. på facebook https://www.facebook.com/CenoteAzulToursTravel/ och vår eng/spanska hemsida http://www.cenoteazultours.com/
Jag har bott i Mexico sedan 2002 och i Cancun och playa del carmen sedan 2006
Det finns hur mycket som helst att göra.

Ni får mycket mera ut genom att göra privata utflykter istället för som i grupp med ving eller tui eller någon annan resebyrå för då måste man följa ett speciellt dagsschema och måste ibland följa med runt på dom oilka hotelen både för upphämtning och vid hemresa.
Med en privat utflykt med oss så hyr ni en hel minibuss eller suv. Vi har Nissan och Ford helt nya med A/C och då ingår bensin, chaufför och guide och alla eventuella inträden och parkering osv och ni kan själva lägga upp er dag och bestämma själva hur länge ni vill stanna på varje ställe.
Vi äger också privata cenotes där ni kan vara helt själva utan en massa turister där vi bla brukar hyra ut för bröllop eller foto då dom tar bröllops bilder under vatten med sin brudklänning.
Vad har ni själva tittat på och är intresserade av? det blir lättare att börja så för det finns så mycket att välja på.
Bara skriv lite funderingar så svarar jag direkt.
Vi erbjuder alla utflykter som ving och tui gör fast mycket billgare och oftast bättre tex.

Sen gör jag också ett par utflykter själv som jag kar sytt ihopa för att passa turisterna bäst men ni kan också själva komma med förslag.

Visst kan man göra mycket på egen hand så någon heldag kan man prova något på egen hand som tex gå upp till motorvägen och lifta upp en fullpackad colectivo skåpbil och åka till tulum men det blir oftast dyrt med buss och taxi och man får gå rätt så långa sträckor och det är oftast väldigt varmt och fråga om vägen osv som man förlorar mycket tid på. Också hittar man inte alltid dom bästa alternativen till mat och dryck ,privata cenotes öde stränder med mera.
Om det skulle bli regn någon dag så har jag bra alternativ till aktiviteter så som teater och museum och en hel shopping dag i oilka stora shoppingcenter i cancun och/eller baseball basket och fotbollsmatcher i dom högsta ligorna som man kan kombinera med tequila provning bad,surfing eller museum och restauranger i världsklass.
Bara skriv till mig på (Logga in för att se e-postadress) så hjälper jag till med mer detaljerad info och personliga tips och råd och förslag.

Vänliga hälsningar/Christian Lindström
10 okt. 2017 16:49
Hej Christian, Mina grabbar ska åka runt i världen och har planerat resa från Mexiko till Havanna. Frågan är om man kan fixa visum i Mexiko så som man gör i USA, eller om man måste fixa det hemma innan avresa?
16 okt. 2017 13:08
Citerat från Lennart10:
Hej Christian, Mina grabbar ska åka runt i världen och har planerat resa från Mexiko till Havanna. Frågan är om man kan fixa visum i Mexiko så som man gör i USA, eller om man måste fixa det hemma innan avresa?
Hej Lennart
Det fixar ni i Mexico när ni köper biljetter det är inga problem.
Ni kan köpa biljetter av oss då ingår transfer till flygplatsen och hotelet tex dom förtsa nätterna då ingår även visat