Bästa i Playa del Carmen?

21 feb. 2012 10:41
Visningar: 3551
Snart bär det av till Playa del Carmen i två veckor för sambon och mig. Vi kommer bo i Playacarområdet, men vill hitta på rätt mycket utöver att vara på hotellet...

Utöver dykning, snorkling, ridning, tempel och katamaranturer som vi redan spetsat in oss på så vill vi jättegärna ha tips på restauranger och barer inne i Playa, liksom beach clubs med mysiga solsängar, goda drinkar och fin del av stranden.

Om vi gillar att stoppa tårna i sanden, dricka goda drinkar, en del liv och rörelse och musik, goda skaldjur, skapliga priser på mat (och dryck) o.s.v - vilka ställen rekommenderas av er som varit där förr och som "kan"?

Allt av intresse! :-)
Av Barajag
2 mars 2012 13:15
Tjohej!
Åh vilken fantastisk resa ni har framför Er! Mexico är himmelen på jorden. Allt är fantastiskt enligt mej:) jag var där för massa år sedan så mycket kan ha ändrats men vi var på en djurpark typ, som hette xelha(?!) . Vi hyrde bil o åkte dit. Delfiner vackra grottor, jätte sköldpaddor, exotiska fåglar o djur. Jätte härligt. Vi var även vid isla mujeres o snorklade/dök. Sen tog vi en dag då vi åkte på en busstur till en gammal stad vid namn Merida som är väldigt genuin med d "gamla Mexico". Som sagt detta var länge sen men säkert fortf spec. Vi Bode på al inclusive så vi åt mycket på hotellet men bra mat hittade
Man lite överallt. D vi fick passa ps för var hotellägare som ville locka över oss till andra hotell o att hyra bil via dem. D lät väldigt bra men när pappren skulle skrivas var d finstilta något helt annat än vad som sagts så vi hyrde bil via andra ställen.
Kanske inte så mycket hjälp men hur som helst kommer ni få det underbart så länge ni tar in kulturen:)
Ha så fint!!
15 aug. 2012 15:19
Hej,
Håller verkligen med ovanstående! Mexico är heaven on earth!
Vi var utanför Xelha men bestämde oss för att köra eget raice då det var rätt dyrt!
Ta buss (bussarna heter ADO) till tulum och se ruinerna och stranden!, sen ta buss vidare till Cobá (inte Cuba^^) där kan ni simma i Cenotes! Besök även Cenotesen Dos ojos! Det är dagsturer om ni åker från Playa så inte jobbigt alls! bussarna är väldigt billiga också! (och suuuper smidiga!)
Missa inte de här äventyren! Sååå värt det!

Ha en super trevlig resa, ni kommer njuta varenda sekund!

/Frida