Bästa boendet i Kroatien är privata lägenheter!

Av Desires
21 sep. 2009 13:02
Visningar: 9311
Har varit i Kroatien många gånger och bott på öarna Hvar, Brac, Vis och Korcula. Även bott i Dubrovnik, Split och staden Trogir. Har alltid förbokat via nätet och då fått fina fräscha lägenheter med balkong i högt läge med havsutsikt, har aldrig blivit besviken på ngn lägenhet! Men föredrar att förboka för att verkligen veta vad jag får, men annars finns det alltid lägenheter att hyra när man kommer fram till orterna också. Men på detta sätt slipper man gå runt o kolla lägenheter när man kommer fram. När vi åkt under högsäsong har vi fått betala mellan 40-70 EUR per natt för 2 personer, senaste bokningen jag gjorde kostade bara 25 EUR per natt men då reser vi i oktober till ön Pag (för att komma åt några nationalparker),
se http://www.desires.se/#post41
Kolla jättefin privatlägenhet på Hvar - DIREKTLÄNK: http://www.desires.se/#post10
Foton tagna från lägenheter vi hyrt på Vis och i Trogir - DIREKTLÄNK: http://www.desires.se/#post17
och på Korcula - DIREKTLÄNK: http://www.desires.se/#post6
21 sep. 2009 19:40
Kroatiens största resebyrå med ett enormt kontaktnät på alla möjliga öar och heter Atlas.

http://www.atlas-croatia.com

På deras hemsida kan man boka sk. private accomodations av olika strl och klass. De har även många bra hotell och arrangerar alla möjliga utflykter. Atlas har många bra guider som talar de flesta språk!

Privata lägenheter kan verkligen rekommenderas. Jag bodde bland annat i et eget hus på en liten höjd ovanför Dubronik i ett halvt år. Familjen som hyrde ut bodde i huset brevid och det var en otrolig upplevelse att komma så nära det dagliga livet som jag gjorde då.

Lycka till alla som e sugna på Kroatien, ni kommer inte ångra er!

Jessan