Bästa" barnhotellet" i Las vegas?

5 jan. 2010 10:22
Visningar: 3782
Är det någon som har ett bra tips på det bästa anpassade barn hotellet i Las vegas barnen är 8,11 år
tacksam för svar.
Mvh Johanna
5 jan. 2010 10:31
Jag skulle tippa på Excalibur kanske. När jag var där senast (2005) hade de en massa barnanpassade aktiviteter med spelrum m.m. Eller varför inte Circus Circus med ett eget nöjesfält och cirkus förståss :)
Av Peli
7 jan. 2010 15:14
Hej,
Även jag rekommederar Excalibur, prisvärt, bra läge, bra för barn. Circus Circus är nergånget och inte prisvärt.
Men glöm inte att boka rum i Vegas INNAN ni kommer dit. Det kan skilja många USD beroende på vilka dagar ni är där.
På Excaliburs site bokar ni rum.
MVH
PeLi
7 jan. 2010 18:00
Hej! Jag bodde på hotel Circus Circus då jag var där i September, tyckte hotellet var bra, det var stort och hade många roliga aktiviteter för barn. T.ex. en stor spelarkad och en cirkus, också USA:s största inomhustivoli som jag tyvärr aldrig hann besöka. Jag rekomenderar hotellet för alla som reser med barn eftersom det finns så mycket att göra, dessutom ligger det på norra strippen - det gör läget lite lugnare. Hotel Excalibur som tidigare rekomenderats ligger på södra strippen, det är därför mer stressigt med mycket trafik och folk, kanske inte den bästa mijlön för små barn att bo i med andra ord.... Circus Circus ligger inte långt ifrån centrum med ändå avskilt, ta enkelt bussen "the deuce" från circus circus ner till södra strippen, det finns ett busstopp precis utanför hotellet. Och om du bokar på Circus bo inte i den gamla motelldelen sk. Manor Rooms, bo t.ex. hellre i det nya West Tower, där bodde jag, tornet låg precis vid receptionen, så det var inte långt att gå dit, rummen var stora och rena, helt OK! Så Circus Circus är ett utmärkt hotell när man reser med barn, mycket att göra och barnen kommer gilla stället. Dessutom är det MYCKET prisvärt, och det är ju inte fel :) Jag blev helnöjd med min vistelse på Circus, tyckte själv det var det roligaste hotellet jag bott på!
Lycka till med er resa!
Av Jovis
18 jan. 2010 13:32
Circus Circus har MYCKET mer att göra för barn än Excalibur. Fick vi göra om resan så skulle vi nog bo på samma hotell vi gjorde för ett år sedan; Blair house suites. Det ligger på gångavstånd från strippen och rätt nära Circus circus. Möjligtvis skulle vi vilja bo ett par nätter på ett riktigt lyxhotell. Hotellet vi bodde på var billigt, nära strippen, ingen lyx alls men en lite pool iaf :D På så sätt kunde vi lägga mer pengar på att shoppa och roa oss :D Det var förresten riktigt kök på rummet, vilket var bra när man har barn. Våra barn var 4 och 6 år när vi var där. Ha det så kul! :)
Av Jimmieh
18 jan. 2010 19:46
Jag var med familjen i Las Vegas i oktober och bodde på Hilton. Grunden till att vi valde det hotellet var priset, ca 150 kr per natt för oss fyra.
Poolen var okej, men jag såg inga andra så jag har inte något att jämföra med :)
Vi hade gå avstånd till Circus Circus och det var min sons favorit. Små circus shower varje halvtimme? och massa spelautomater.
Men hotellet är slitet men har inte sett hotellrummen så de kan jag inte betygsätta.
Vi åt lunchbuffe där en dag och det var den sämsta maten jag åt under hela månaden vi var i usa.
Det fina med Las Vegas är att mycke av det man kan titta på är gratis. Pirat och vulkanshower som barnen älskar, ifall de ser något!
Barnen älskade att bara gå rundt och titta på alla lampor och människor.
Stället känns väldigt säkert, men måste ändå komma med en varning, bussarna!
Våra barn är 2 och 6 år gamla. En kväll tänkte vi ta busen (The Duce) till hotellet.
På kvällarna blir dessa bussarna totalt fullproppade, de har människor som pressar in en!
Ifall man har barnvagn får man lägga den framme i bussen samtidigt som man pressas bak i bussen.
När vi skulle av fick jag inte tag i barnvagnen och var tvungen att släppa av frun plus två barn samtidigt som jag fortsatte med bussen.
Detta var det som skrämde mig mest under hela resan.

Pröva middagsbuffen på Planet Hollywood , har nog aldrig ätit så mye och gott.
Kan fortfarande drömma om kungskrabban och köttavdelningen :)