Bäst sätt att ta sig från Newark flygplats till Manhattan?

28 feb. 2010 16:17
Visningar: 11610
Hej!

Behöver tips och råd om vad som är enklaste färdsättet ifrån Newark flygplats in till Manhattan?
Vi ska bo alldeles vid American Museum of Natural history - bredvid västra mitten av Central park.

Vi reser 4 vuxna och 2 små barn (3 och 6 år). Finns det Taxi-bussar som vi alla får plats i? Är det enklare att åka tåg?

Vi tar tacksamt emot ALLA tips!

/Arwendog
28 feb. 2010 22:15
hej

Jag tycker att taxi är det smidigaste sättet att ta sig dit. åkte därifrån till manhattan med. Och det e väldigt billigt med taxi.
Så för smidighetens skull så rekomenderar ja taxi.
Av Peter_o
1 mars 2010 09:40
Är ni så många tror jag Arilink Shuttle är bäst. (Tveksamt om en taxi tar så många personer). Gör upp priset i förväg och kontrollera om vägtullar ingår i priset.
Ni hinner knappt ut från terminalen förrän agenterna trycker in er i en buss. Obs att utgången är en trappa ner. Följ skylar och fråga dig fram.

Att åka tåg är roligt. Det blir först gratis förarlöst tåg till 'riktiga' järnvägen. Det tåget tar er till Penn station och därifrån blir det tunnelbana upp till hotellet.

/PeterO
4 mars 2010 13:20 (redigerad)
Vi tog tåget, enkelt och snabbt och billigt till hotellet. Från hotellet på Manhattan fixade de shuttlebuss tillbaka till Newark.
Av Cechol
4 mars 2010 19:48
tåget tog vi på vägen till Manhattan, pennstation (men det är inte nära dit ni ska). 15 dollar. På vägen hem kostade tåget 47 dollar. (måste ha åkt ett helt annat tåg!) :-)

Be hotellet beställa en taxi åt er. Maila dem. Det är smidigast och bäst. Hur har ni bokat hotellet?
6 mars 2010 13:20
Håller med Peter o - Airlink shuttle funkar hur bra som helst! Kör er till porten. Ett fast pris som brukar inkludera vägtull (för vanlig taxi tillkommer det).
Av _emma86
7 mars 2010 17:10
Jag och min sambo tog bussen som gick från Newark till Manhattan. Vi tycker det funka bra och det var prisvärt. Man kommer till central stationen och sen kan man ta tunnelbana vidare eller att gå. Sen finns det alltid taxibilar där omkring.